Review event: Vintage Beauty Beurs ’13

De reis begon vanmorgen om half 9 vanuit Hoogezand. Na een paar pauzes, tja vrouwen hé, kwamen we om 11:00 uur aan. Ik sprong uit de auto richting de ingang en verwachtte een enorme rij… Niks, helemaal niks.. Verderop zag ik een paar mensen lopen. Sommige standhouders waren nog druk bezig met spulletjes uitstallen.  

De locatie was minder groot dan je verwacht als je aan een event denkt maar dat ligt waarschijnlijk ook aan onze beeldvoming, we verwachten een mega hal. Maar mag dat voor 7,50 euro aan entree? I guess not. Wel kreeg ik mijn goodiebag (zelfs 2x want ik mocht die van vriendlief ook hebben)!

Er waren een paar leuke stands en het voordeel van een niet al te groot aantal bezoekers was dat de ondernemers alle tijd hadden om met je te praten. Zo heb ik aardig kunnen kletsten en leuke mensen ontmoet. Er waren veel bedrijven die kleding verkochten. Zo was er verry cherry, shopvintage.nl en puttingontheritz.nl Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar kleinere bedrijven omdat het concept mij vaak meer aanspreekt. Ook stonden er een paar bedrijven die nieuwe dingen verkochten die niet vintage waren. Ik merkte dat hier minder interesse voor was.

Op de eerste etage werd door Sugar Coated Pictures een fotoshoot gedaan met 2 mannelijke modellen. De shoot was geheel in de jaren ’50 en ’60. Ik heb me ingeschreven voor haar wedstrijd want wat lijkt me het vet om ooit zo’n shoot te mogen meemaken! Vind je vintage kapsels ook zo leuk? Bij miss Zelda Zonk kon je voor 15 euro je haar laten doen. 
In dezelfde ruimte was ook de stand van New Gents te vinden. Het was de enige stand voor de man waar hele fijne producten werden verkocht waaronder scheerartikelen en handgemaakte dassen.

Ik heb vandaag maar 1 ding gekocht en dat is deze ketting (ik probeer te minimaliseren ;). Ik zag deze en was gelijk verkocht. Ik heb een sterke voorkeur voor natuurlijke sieraden en hij koste maar 7,95 euro!

Wat vond ik van de dag? Het was voor mij een heel eind rijden, bijna 5 uur in totaal, desondanks had ik het niet willen missen! Ik heb leuke mensen ontmoet, een cursus gehad van Carina Holverda van Miss Legal een juridisch kantoor voor vrouwen waarin ik o.a. tips kreeg voor het hebben van een eigen onderneming en heel veel ideeën opgedaan.  

Als je op zoek was naar vintage kleding dan was je op het juiste adres, er was een klein maar wel gevarieerd aanbod in verschillende prijs klassen. Al zou ik er niet uren voor gaan reizen als je je helemaal wilt uitleven. Daarnaast waren er 2 beauty stands van Rituals en van het bedrijf Forever. Van de laatste heb ik ook een goodiebag met producten gekregen die gemaakt zijn op basis van Aloë Vera.
Kortom: ik heb me vandaag prima vermaakt! Er komen deze week dan ook nog een aantal artikelen uit over wat ondernemers van deze beurs waarin ik ook wat leuks ga verloten.

Stay tuned 🙂

Liefs,

Kim


7 Reacties

 1. Tineke oktober 6, 2013 / 17:48

  Klinkt heel erg leuk! Volgens mij was het een hele leuke beurs!
  Liefs

 2. Angela oktober 7, 2013 / 11:01

  Ziet er wel gezellig uit, fijn dat het niet al te druk was! Enne, wat zat er in de goodiebag?

  • Kim B oktober 7, 2013 / 13:07

   Hey Angela!

   Er zaten een paar flyers in van bedrijven en wat kortingscodes, die ga ik nog wel ff in een groep gooien, iets om je kledingkast fris te laten ruiken, een hartje van rotan en wat snoepgoed.

 3. Linda oktober 7, 2013 / 15:41

  Ziet er leuk uit! Dat was vast een leuke beurs 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *