Outfit: Those rainy days

Velen vinden de herfst niet fijn. Al die regen en kou.. ik vind het juist heerlijk! Oké Kim niet overdrijven…, ook ik hou niet van een verregend gezicht – welke vrouw wel?- maar verder is dit echt mijn favoriete seizoen. Heerlijk de warme fluffy vesten uit de kast, hoge hakken weer onder de rokjes én niet meer zo benauwd.  Doorgaans ren ik zelf weg tijdens het maken van outfit foto’s als het regent want de belichting is dan vaak erg slecht. Dit keer besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en het gewoon te proberen. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

outfit those rainy days

those rainy days 2

Kleding: allemaal vintage (Recessie) | schoenen: VanHaren.

outfit those rainy days legs

Fotografie: IMMIND | Locatie: Groningen binnenstad.

Wat vind jij van deze look?

8 Reacties

 1. Mirne oktober 27, 2014 / 07:16

  Voor mij zou de jas iets te heftig zijn.

 2. Jorinda oktober 27, 2014 / 08:47

  Wat een leuke outfit =)
  Staat je goed !!
  Liefs Jorinda

 3. Paola oktober 27, 2014 / 09:43

  Ook ik vind de jas/vest wel heftig, maar voor de rest toffe outfit!

  • vintageandbeauty oktober 27, 2014 / 10:11

   Fijn dat je zo eerlijk je mening geeft!

 4. ish oktober 27, 2014 / 13:19

  leuke look! het fluffy vest ziet er heerlijk warm uit !

 5. Petra oktober 27, 2014 / 17:31

  De jas is echt tof, de foto’s vind ik ook heel erg mooi…het heeft wel iets bijzonders zo met het de regenachtige weer…
  groetjes Petra

 6. Laila november 3, 2014 / 13:31

  Toffe jas! Verder een hele unieke en mooie outfit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *