Trend alert: Meet my jeans skirt

Het is weer tijd voor een leuke streetstyle trend! Deze trend spotte ik op straat en op vintage sites en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het zo goed te combineren was met de kleding die ik al had! Tijdens de Vintage kilo sale kocht ik mijn eerste vintage knielange rok. Let’s go back tot the 80s!

trend alert jeans zijkant

Net te vroeg geklikt 😉 Ik combineerde de rok met het Hard Rock Café shirt die ik verkreeg via een ruil met Robin van Darpdecade en mijn tweedehands pumps.

trend alert jeans front

trend alert jeans skirt voetjes

Wat ik zo leuk vind aan deze rok is dat het zowel stoer de dragen is met een wijde houthakkers blouse of stoer shirt maar ook edgy door het te combineren met een crop top. Helaas vind ik ze net wat te warm in de zomer om te dragen naar een festival. Zeg eerlijk; niemand vindt het fijn om een lange rok te dragen waarbij de benen zo tegen elkaar aan zitten. Maar voor een dagje shoppen is het prima te doen.

Nu is dit mijn tweede trend alert artikel en ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden dat ik wat streetstyle trends met jullie deel. Let me know!

3 Reacties

  1. Jorinda juni 12, 2014 / 07:23

    Een spijkerrok staat jou echt leuk =)
    Zelf ben ik er niet echt fan van haha!
    Liefs Jorinda

  2. Tali juni 12, 2014 / 12:14

    Beautiful skirt! I love it with red heels. Looks awesome on you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *