Vintage shop tip: ‘Get your inspiration at Kr8stof’

Vandaag heb ik een leuke vintage shop voor jullie: Kr8stof. Deze winkel is 3 maanden geleden geopend door Joanna Janssen. Een kunstenares die in het verleden o.a. werkte als kapster. Opvallend aan haar is haar zachtaardige karakter en creativiteit. Ze staat open voor alle vragen en legt je graag haar manier van werken uit.

 
Deze winkel in de Carolieweg in Groningen heeft als rode draad het hergebruik stimuleren en is daarnaast een platform voor verschillende kunstenaars.
Direct voor in de winkel zie je deze tafel met naaimachine staan. Joanna restylet aan deze tafel kleding en producten. Ze geeft tevens ook workshops.

Deze mooie kast is gemaakt door Elzo Houtbewerking. Deze kunstenaar zocht allerlei lades bij elkaar en timmerde er een kast omheen.

Deze lampen zijn gemaakt door KunsteBoer. Hij maakte ze van oude expansie vaten van een ketel.  

Een kennis van Joanna levert deze tassen. Ze zijn gemaakt van oude wandkleden uit India.

Uiteraard is Joanna zelf ook erg creatief. Hierbij een paar van haar kunstwerken. Als eerste deze leuke brillenkokers. Ze kocht ze bij de kringloop en maakte er een leuke clutch van.  

Dit schattige poppetje maakte ze van een handschoen nadat ze de andere had verloren. Op de foto zie je een klein gedeelte van de bank die Joanna zelf heeft opgeknapt.

Deze kettingen maakte ze van oude sleutels die ze zelf bewerkte.

Mijn favoriet is dit schilderij. Joanna heeft het origineel bewerkt en meer naar haar smaak aangepast.

Tot slot verkoopt ze ook vintage en tweedehands kleding. In principe is alles wat er in de winkel staat te koop. Schroom niet om een kijkje te nemen. Ik ga hier zeker nog een keer langs!

Liefs,

Kim

5 Reacties

 1. Dianne Tho oktober 1, 2013 / 15:02

  how a nice place. i just discovered your blog and i really like it, what about following each other? would you like to? xoxo diannetho.blogspot.com.es

  • Kim B oktober 1, 2013 / 16:47

   Hi Dianne,

   I’ve seen your blog and have a question; ar some of your outfits vintage? I really love them.

   & following is oke 😉

 2. huisjeboompjeturkije oktober 1, 2013 / 17:33

  Dit soort winkels zijn vaak enorm leuk om in rond te snuffelen! Ik vind de lampen wel echt heel erg leuk. En bedankt voor je follow, ik volg jouw blog nu ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *