De Meisjes van Willem

Op de Vintage Beauty Beurs kwam ik twee leuke dames tegen. Beiden ‘meisjes van Willem’.. Deze moeder en dochter runnen samen met een andere dochter een webshop, houden van mooie nieuwe dingen en van oude schatten én zijn gek op Willem.. samen zijn ze de Meisjes van Willem.

vintage shopping tip de meisjes van willem foto

vintage shopping tip de meisjes van willem

Wat ik zo leuk vind aan deze webshop is de passie die ervan afstraalt. Wat heb ik heerlijk met moeder en dochter kunnen kletsen op de beurs. Ik vind dat zo inspirerend mensen die vol passie ergens voor gaan. Daarnaast verkopen ze ook nog eens hele originele hebbedingen. Zo hebben ze leuke walnoten waar een briefje in zit waar je wat op kan schrijven en deze kettingen met een boekje waar je iets in kan schrijven. Kleine dingen met een betekenis die je een glimlach bezorgen.

winactie oorbellen meisjes van willem

Op de beurs zag ik dat ze ook leuke vintage oorbellen verkopen. Ik kon het niet laten en nam 2 setjes mee; een voor mij en een om weg te geven, welke ik ga weggeven is nog een verrassing! Zoek jij nog leuke vintage oorbellen?

 • Volg mij via Bloglovin en like dit bericht.
 • +1 Volg mij via Facebook en/ of volg de Meisjes van Willem op Facebook.
 • Laat hieronder weten dat je meedoet en wat je hebt gedaan.

Op 7 mei ontvangt de winnaar een mailtje. Goodluck!

Liefs,

Kim

8 Reacties

 1. Lizzy april 16, 2014 / 05:25

  Wat een leuke webshop! Ik kende het nog niet! Mooi dat je echt de passie ziet!

 2. Manon april 16, 2014 / 05:39

  Dat ziet er grappig uit! Leuke foto’s !

 3. Jessica april 16, 2014 / 12:30

  Wat een leuke winkel en wauw die oorbellen! Ik vind ze beide supergaaf!

 4. Svea april 19, 2014 / 10:46

  Dat boekje is zo’n ontzettend leuk idee! 😀 Hele schattige spulletjes zo te zien! Leuk!

 5. Paula B april 19, 2014 / 14:25

  Ik doe mee via bloglovin & facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *