‘Win a Vintage Beautycase + goodies’

Het is feest bij Vintage & Beauty want mijn blog bestaat alweer een halfjaar! Bloggen is de laatste maanden niet alleen mijn favoriete hobby geworden, het hoort nu echt bij mijn dagelijks leven. Ik vind het super leuk om te doen en haal er veel energie uit πŸ™‚

Ik ben trots op wat ik de laatste maanden heb bereikt: een nieuwe website, heb veel leuke mensen ontmoet waarvan ik sommigen bijna dagelijks spreek, als pers naar events mogen en zelfs pers kaarten krijgen en waar ik het meest blij van word zijn alle reacties op mijn blog! Dankjewel allemaal voor het volgen!Β 

Omdat ik graag mijn jubileum met jullie wil delen heb ik wat leuke items verzameld + een aantal items gekregen van bedrijven. Het is een heel gaaf pakket geworden (al zeg ik het zelf πŸ˜‰ ) met zowel vintage als beauty!

giveaway jubileum 1

Wat kan je precies winnen?

 • een bordeaux rode vintage beautycase
 • meerdere nivea producten: Supreme touch douchecrΓ©me,Β stress protect deo, lip butter, BB cream en fijne hydraterende crΓ©me
 • gezichtsmasker van Dr. van der Hoog
 • nagellak van O.P.I. en BE creative
 • Essence lipgloss set
 • een vintage Pin- Up Pout lip palette van Playboy
 • leuke sieraden van Believe Love Peace
 • een gave set voor je laarzen van Pimp Your Shoes
 • een kortingsbon van Shopvintage.nl
 • en er zit een vintage kaartje bij dat ik kreeg van Kr8stof

giveaway jubileum 2

Wat moet je doen om kans te maken:

 • Volg Vintage & Beauty op Bloglovin
 • Laat hieronder mij weten dat je meedoet en laat je emailadres achter zodat ik je kan mailen.
 • Volg mij op Twitter en tweet: ‘RT: ik maak kans op een vintage Beautycase + goodies bij , doe jij ook mee?’

Voor extra kans (je naam komt 2x voor in de fruitmachine)

 • Volg mij op Facebook & deel dit bericht.

En de winnaar is… Monique! Gefeliciteerd!!

winnaar vintage beautycase + goodies

Liefs,

Kim

33 Reacties

 1. Sabine december 2, 2013 / 09:12

  Super leuk, and keep up the good work πŸ˜‰

  ik volg je via bloglovin’ en fb, twitter helaas verwijderd ivm spam hahaha πŸ˜‰

  xxx

 2. Jamey december 2, 2013 / 09:16

  Geliked, gedeeld op FB, Op blogloving
  nu duimen!!
  super leuke actie meis!

 3. Marije december 2, 2013 / 13:39

  Gefeliciteerd!!!
  Alle stappen inc extra kans gedaan!

  Liefs
  XX
  Marije

 4. Hilde december 2, 2013 / 14:23

  Wat ’n leuke winactie heb je geregeld zeg!! ^^ Ik doe mee πŸ™‚ Volgde je al op Bloglovin’ en nu ook op twitter & heb geretweet πŸ™‚
  Succes iedereen! πŸ™‚

  • vintageandbeauty december 2, 2013 / 14:45

   Dankjewel Hilde πŸ™‚

 5. Astrid december 2, 2013 / 15:31

  Van harte gefelicteerd! Ik volg je al een tijdje en ik lees je blog met veel plezier. Dankzij jouw blog heb ik niet lang geleden Shopvintage ontdekt en er een prachtige jas gekocht! Natuurlijk doe ik graag mee met jouw winactie, maar ik hoop dat het niet erg is als ik niet tweet… ik gebruik namelijk geen twitter en dat wil ik heeel graag zo houden! Wel heb ik je facebook pagina en jouw winactie gedeeld! Ga zo door en dan blijf ik je nog heel lang volgen! Groetjes, Astrid

  • vintageandbeauty december 2, 2013 / 16:32

   Hallo Astrid,

   Wat leuk om te horen! Natuurlijk is dat niet erg, had zelf ook geen twitter gehad zonder blog πŸ˜‰

 6. Tamara december 2, 2013 / 16:41

  Wauw, doe weer dolgraag mee! πŸ™‚

 7. Nynke december 2, 2013 / 17:30

  Leuk zeg, ik doe mee. Ik volg je via bloglovin en FB, heb het bericht op FB gedeeld en het artikel geliked op bloglovin.

 8. Kim december 2, 2013 / 18:32

  Hoi Kim,
  Van harte gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je leuke website! πŸ˜€
  Ik doe heel graag mee aan deze geweldige winactie.
  Alle bovenstaande opties heb ik uitgevoerd.
  Groetjes,
  Kim

  • vintageandbeauty december 3, 2013 / 14:00

   Dankjewel!

 9. Birte december 2, 2013 / 20:54

  Wow, wat een leuke winactie. Ik doe mee. Heb je blog nog maar pas ontdekt, maar ben nu al dikke fan :-).

  • vintageandbeauty december 3, 2013 / 15:21

   Aah wat lief om te horen Birte *bloos*

 10. Monique december 3, 2013 / 10:51

  Oh wat gaaf! Toevallig was ik op zoek naar zoeits. Wel tegen gekomen bij een rommelmarkt maar daar zat een lelijke logo op. Dus dat werd hem niet. Ik doe graag mee en heb alles gedaan! πŸ˜€

  • vintageandbeauty december 3, 2013 / 15:21

   Leuk dat jij hier ook zo van houd πŸ™‚ Heb er nu 3 dus dacht er kan wel 1 weg πŸ˜‰

 11. rebecca december 4, 2013 / 11:31

  Ik vind het een zalige actie, die mij perfect op het retro-lijf is geschreven! Ik like je op facebook, maar zoals ik daar al heb gezegd : ik doe niet aan Twitter, maar hoop dat je mijn naam toch in de pot wil gooien! Ik volg je ook op Bloglovin.

 12. stephanie december 4, 2013 / 16:46

  love you blog! Ook op FB volg ik!

 13. jacqueline van tilborg december 4, 2013 / 17:33

  graag win ik deze goed gevulde beautycase! heb alle stappen doorlopen en ook op facebook commentaar gegeven! alvast proficiat met uw jubileum!

 14. Paula B december 4, 2013 / 19:36

  Kimmie! Natuurlijk doe ik mee met je actie!
  Gefeliciteerd met je halfjaarlijkse blogjubileum!!
  Bloglovin, FB en Twitter; ik doe allemaal mee πŸ˜‰
  Liefs!

  • vintageandbeauty december 4, 2013 / 20:33

   Leuk dat je weer meedoet Pau!

 15. Laura J. december 5, 2013 / 11:24

  Gefeliciteerd, wat een prestatie! Super leuke actie en wat geef je een leuke prijs weg πŸ™‚ Ik heb alle bovenstaande stappen voltooid om mee te kunnen dingen naar deze mooie prijs <3 ook voor de extra win kans πŸ˜‰ Veel succes verder met je leuke blog!

  Liefs, Laura x

 16. Femke december 5, 2013 / 14:26

  Hi! Wat een super leuke winactie! En wat heb je een orginele blog! Ik doe heel graag mee, alleen ik heb geen Twitter…. Ik hoop dat ik toch mee kan doen! Ik volg jou en jouw blog op Bloglovin’ en heb jouw Facebookpagina geliked en heb het bericht gedeeld. Blijf bloggen, want jouw blog is heel leuk!

  Xjes Femke

 17. Nolleke Morren december 5, 2013 / 16:15

  Met heel veel plezier deelgenomen voor deze super mooie prijs. Ik heb dan ook alles gedaan,bloglovin,twitter & facebook. Fingers crossed nu want zou deze super graag willen winnen voor mijn by-day met kerst πŸ˜€

  noellamorren@hotmail.com

  Lieve groetjes,
  Nolleke

 18. Cindy godts (MamaCin) december 6, 2013 / 09:08

  Ik doe graag mee voor dit mooie cadeau, prachtig wat je weggeeft πŸ™‚

  Ik volg je graag op bloglovin

  Cindy

 19. Hajar december 6, 2013 / 15:14

  Hartsikke leuk

 20. Marisca december 7, 2013 / 17:19

  Super leuke winactie! Ik doe ook weer mee… ik volg je al op FB en Bloglovin maar aan twitteren doe ik niet.. En natuurlijk ga ik het bericht delen… πŸ˜€

 21. Twinkle Little december 8, 2013 / 18:07

  Ik doe ook mee πŸ™‚

 22. birgit depoorter december 14, 2013 / 17:12

  hey,

  Eerst en vooral gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je blog!!

  En wat een spuer winactie zeg! Even een koffer vol producten!

  Ik doe hier graag aan mee.

  Ik volg je op bloglvin (birgitxxx) en twitter (TalkToBirgit) en volg je nu ook op facebook onder mijn eigen naam.
  Hier heb je nog even m’n tweet:
  ttps://mobile.twitter.com/TalkToBirgit/status/411903958861758464?p=v

  liefs Birgit

 23. Dionne december 15, 2013 / 11:53

  Wat leuk! ik doe graag mee.
  Ik heb ook getweet.

 24. Olga december 19, 2013 / 21:10

  Super leuk ik ga toch een kansje wagen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *