‘Win, win, win!’

Vorige week haalde ik de 150 Bloglovin volgers! Zo leuk om te merken dat mensen mijn blog leuk vinden en gaan lezen. Ook de bezoekersaantallen schieten omhoog. Omdat ik graag mijn blijdschap met jullie deel besloot ik om te trakteren en geef ik deze leuke oorbellen weg die ik kocht bij de I am in Groningen!

giveway naturel orgineelPssst: wie kan mij uitleggen hoe ik de foto krijg zoals hij hoort te zijn? (dat kan je zien als je erop klikt..) Ik heb gisteren een soft box gekocht via Marktplaats en wat aangeklooid met het licht en het resultaat was al iets beters dan mijn andere product foto’s alleen ik weet nog niet zo goed hoe ik de foto’s precies zo online zet zoals ze zijn. Bovenstaande foto begint bijv. te vervagen. Wie de gouden tip heeft; let me know!

Okee weer ff ter zake: hoe doe je mee?

Extra kans maken?

 • +1 volg mij op Twitter.
 • +2 tweet over mijn winactie (vergeet mij niet te taggen).
 • +1 volg mij op Facebook.

Laat je me weten wat je allemaal hebt gedaan?

Op Valentijnsdag stuur ik de winnaar een email. Succes allemaal!

Liefs,

Kim

10 Reacties

 1. Femke februari 7, 2014 / 07:57

  Ik heb geen instagram, boeeee :((((((((.

  Dan maar succes aan iedereen die meedoet!

  • vintageandbeauty februari 7, 2014 / 09:15

   Dan kan je nog wel meedoen Femke 🙂

 2. Nynke februari 7, 2014 / 10:50

  Gefeliciteerd! Ik volg je op bloglovin en FB en heb het artikel op bloglovin geliked.

 3. Tamara februari 7, 2014 / 13:25

  Feli!! Snel gedaan ook! Hihi!! Leuke oorbellen maar moet helaas passen ivm allergie, kan alleen zilver in oor verdragen hihi! Dus dames veeeeeel succes!!

 4. Anne februari 7, 2014 / 13:34

  Ik heb alles gedaan !! Fingers crossed:)

 5. Anne Neumann februari 7, 2014 / 13:35

  Ik heb alles gedaan ! Fingers crossed !

 6. (Red) Sonja februari 7, 2014 / 14:29

  Leuke winactie! Ik volgde je al via Bloglovin’ en ik like je blog nu ook op Facebook!

  Over de foto: volgens mij zit jij bij WordPress, dus ik zou het niet weten daar. Maar bij Blogger moet je dan de optie “origineel formaat” aanvinken. En dat wazige kan je in Blogger voorkomen door naar de HTML versie van je post te gaan (dat is er in WordPress vast ook wel) en dan zie je ergens /s640/ (of een ander getal achter de s) staan in de url van je foto. Als je dat verandert in 1600 heb je de hoogst mogelijke kwaliteit. En anders kan je ze opslaan als png in plaats van jpg. Dat doe ik nu, omdat mijn foto’s ook van kwaliteit veranderden nadat ik ze op Blogger had geüpload. Hoop dat je er iets aan hebt!

 7. Anne februari 7, 2014 / 20:04

  ze zijn cute! ik draag zelf nooit oorbellen maar ik wens de deelnemers veel succes 🙂 xx

 8. Birte februari 8, 2014 / 19:00

  Mijn gaatjes zijn dichtgegroeid *oeps*. Veel succes, iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *