With love from Berlin

20151230224303_IMG_9013Hi allemaal! Ik hoop dat jullie hele fijne dagen hebben gehad. Dat je mocht huilen van het lachen, je geliefde mocht knuffelen of ‘gewoon’ mocht genieten.

Zoals jullie weten ben ik nu in Berlijn en echt wauw wat heb ik al genoten. Het was eerst nog best spannend om -naar alles wat er gebeurd is- Β te reizen maar ik had niet een beter iemand kunnen uitzoeken dan mijn lieve vriendin Jessica. Zij was zo relaxed, het gaf zo’n veilig gevoel.

De afgelopen dagen heb ik zoveel dingen gedaan die ik 2 jaar lang niet aankon. Zo maakte ik alleen een lange treinrit, ging ik met het vliegtuig, zat ik uren in een -jawel- warme metro in een andere stad. Ik ging weer uit en heb gehuild van het lachen. Dit was het laatste stukje. Ik voel het. Ik ben zo intens gelukkig. Het was niet makkelijk. Zeker niet. Maar wauw I’m back. 100%. Sterker dan ooit.

We gaan zo lunchen en vanavond verblijf ik alleen hier om morgen alleen terug te vliegen. Follow your dreams. Even if it scares you.

18 Reacties

 1. Marije januari 3, 2016 / 11:25

  Wauw, ontzettend mooi om te lezen.

  Berlijn is een gave stad en staat zeker op mijn bucketlist 2016.

  Maak er een mooie zondag van!

  Liefs

 2. Saskia januari 4, 2016 / 19:58

  Wat klinkt het heerlijk en wat fijn dat je zo genoten hebt, Berlijn is een geweldige stad!

 3. Nathalie januari 4, 2016 / 20:19

  Wat klinkt dit goed en positief!!
  Fijn te lezen dat je zo hebt genoten πŸ™‚

  Groetjes,
  Nathalie
  Nathalie schreef…Mobiel parkerenMy Profile

  • Kim januari 6, 2016 / 14:46

   Jaaa, ik heb gevlogd. Ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Ben nog geen pro haha in editen maarja, I’ll do my best.
   Kim schreef…With love from BerlinMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *