‘Cruising around’

De een begint zijn outfit met het kiezen van schoenen, ik kies voor de nagellak of tas en daarna kijk ik verder. Deze vintage tas is mijn nieuwe liefde. Hij is nog helemaal gaaf, er zitten glitters in verwerkt en hij staat echt overal goed bij. I’m in love. Voor nu althans….. ik weet hoe het gaat; vaak heb ik tijdelijk een tas die ik heel vaak draag na een aantal dagen of weken, ben ik toe aan iets anders en leg ik hem opzij. Zo heb ik tig tassen klaar staan voor gebruik want ja mijn troep haal ik er niet uit. Zo chaotisch ben ik dan ook wel weer.

Jack: H&M, Jeans: LTB, Sneakers: Adidas, Armbanden: I Am, Bril: Vogue.

Zondag ging ik voor de tweede keer scooter rijden en dit keer ging het goed. En dat is een wonder want het is MEGA druk vaak in de stad Groningen. Overal fietsers die voor je langs schieten… maar hé ik leef nog haha.

Trui: Takko.

Na het ritje te hebben overleefd gingen we uiteten bij Paviljoen Kaaphoorn in Groningen. Lekker wijntjes drinken bij de Gamba’s. Een aanrader voor als je in de buurt bent. Enig minpunt: het zat er vol met gezinnen met kleine kinderen die herrie maakten, ik heb zelf geen kids en soms als ik relaxt wil eten vind ik het niet zo fijn om ze om me heen te hebben. No hard feelings! 

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs,

Kim 

2 Reacties

    • Kim B september 21, 2013 / 09:43

      Haha dankje Robin! In het echt is hij veel mooier, kreeg hem niet zo goed op de foto helaas. Liefs, Kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *