Event / Wear For Love 2014

Fashion en vintage.. ik hou van deze combinatie! Vorige week was het Wear For Love event in Breda. Een event vol mode met een vleugje vintage. Omdat Breda niet voor mij naast de deur ligt besloot ik het een keer anders te doen en vroeg ik een vriendin om namens mij te gaan. Benieuwd wat Sandra ervan vond? Lees dan snel verder!

 wear for love reclame

Hee iedereen, ik zou mezelf ten eerste eventjes voorstellen: Mijn naam is Sandra en ik kom uit Breda, ben 20 jaar oud en ik heb al bijna 5 jaar een relatie met Misha en ben verslaafd aan beautyproducten. Kim vroeg een tijdje geleden aan mij of ik voor haar naar een event wilde gaan in mijn buurt… namelijk het Wear For Love event! Hier zei ik natuurlijk volmondig ja op! Ik zal wel eerlijk vertellen, spannend vond ik het wel. Wat kon ik verwachten? Hoe reageren de mensen op mij? Vooral omdat ik van fashion weinig kaas heb gegeten… Ik trek gewoon kleding aan die ik leuk vind, ik combineer niet teveel kleuren met elkaar. En daar houd ik het bij.

wear for love kledingMaar, ik ben dus kwart voor zes weggereden op de fiets, om redelijk op tijd daar aan te komen…  Gelukkig waren we de eerste bezoekers, dat was erg prettig: Ik werd verwelkomt door Danie en Roos, de dames van de webshop Wear For Love.

wear for love kettingen 2 afEr was een gedeelte waar je kon shoppen voor kleding. De merken die hier onder vielen waren onder andere NIKKIE by Nikkie Plessen en Jacky Luxury. Daarnaast stond er wat te eten en te drinken en was er een DJ.  Het was niet erg druk en ik had rustig de tijd om rond te kijken en te kletsen met andere aanwezigen. Zo ontmoette ik Blogger Nadia!

wear for love kledingrekken
Een minpuntje vond ik dat de spullen van Jacky Luxury de enige spullen waren die niet (zichtbaar) geprijsd waren, dit vond ik redelijk jammer want ik zag wel wat spulletjes die ik leuk vond, maar ik wist dus niet hoe duur ze waren. Ik had dit kunnen vragen, maar ik vind het veel gemakkelijker als ik zelf de prijs kan zien. Plus er was voor mijn gevoel, weinig in de maat XS of deze waren in ieder geval snel uitverkocht! Maar goed, dit kan beide natuurlijk gebeuren en is niet verschrikkelijk, maar wel misschien een aandachtspunt voor de volgende keer.
Tijdens het event heb ik een hele leuke mooie tas gekocht die was afgeprijsd van 150 naar 40 euro, hier was ik echt enorm blij mee! Het merk is Treasures design. Het was de enige tas die er stond, dus bofte ik er enorm mee!

wear for love elleOok kwam ik wat vintage spullen tegen… al denk ik persoonlijk niet dat de kleding die ik tegenkwam vintage was gezien er kleding in meerdere maten verkrijgbaar was en van vintage meestal maar een maat verkrijgbaar is. Wat ik erg tof vond was het Elle tijdschrift die op tafel lag. Hij kwam uit 1951 (!)

wear for love goodiebagAl met al heb ik een hele leuke dag gehad dankzij Kim. Na het event kreeg ik een leuke goodiebag mee naar huis. Ik wil graag Kim bedanken, omdat ik namens haar naar het event mocht en Danie en Roos omdat zij samen het evenement hebben georganiseerd. Ik heb het naar mijn zin gehad!

Ben jij ook naar dit event geweest?

Liefs,

Sandra & Kim

8 Reacties

 1. Svenja april 2, 2014 / 10:38

  Wat leuk dat een vriendin het event voor je heeft bezocht. Het ziet er heel leuk uit! Mooie foto’s!

 2. (Red) Sonja april 2, 2014 / 14:03

  Ziet er erg leuk uit! En wat leuk dat je een vriendin in jouw plaats hebt laten gaan! 🙂 En die vintage Elle is echt prachtig! <3

  Ik heb nu trouwens een winactie op mijn blog waar je kaarten kan winnen voor de VerzamelaarsJaarbeurs; een beurs met ook superveel vintage! En als mede-vintage liefhebber leek me dat wel wat voor jou 🙂

  XX Sonja

  • vintageandbeauty april 2, 2014 / 14:05

   Hey Sonja! Thnx voor de tip! Doe je ook mee met mijn winactie? 🙂

 3. Sandra april 2, 2014 / 16:04

  Leuk dat jullie er allemaal zo positief op reageren vind ik leeeeuk! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *