Persoonlijk | Weekend update

Het is echt bijna weekend. Oh, wat heb ik er veel zin in! Tijd om even bij te kletsen.

De afgelopen weken heb ik het erg druk gehad. Denk aan het coachen en geven van trainingen, evenementen waar ik voor mijn werk heen ging maar ook mijn ‘bijbaan’ in de pgb die ik nu al bijna 3 jaar ernaast heb.

Geweldig werk wat stiekem niet altijd als werk voelt. Zo fijn om via haar toch nog in de zorg te werken en hetgeen te bieden wat iedereen verdient. Als ik dit typ dan ben ik weer zo enorm dankbaar dat ik mijn hart heb gevolgd want mijn eigen bedrijf geeft me zoveel voldoening!

Als ik het afgelopen jaar 1 ding wel heb geleerd is dat het belangrijk is om vrije tijd in te plannen. Als ondernemer kan je de hele dag en nacht anders wel doorgaan. Dat ga je natuurlijk nooit volhouden! Zo merkte ik dat ik steeds minder hier ging bloggen. Zo zonde!

Dit weekend staat daarom in het teken van lekker bijtanken. Zo ga ik lekker struinen bij de kringloop en langs een super leuk event. Om echt even helemaal weg te zijn rijd ik vanmiddag nog naar Hilversum. Uiteraard gaat mijn camera mee.

I can’t wait! Wat zijn jouw plannen voor dit weekend? En wat is jouw ultieme relax tip?

fairwearfriday-relaxmode-bohoblouse-blogger-Hilversum-vintageandbeauty.com

Op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg mij dan op Facebook. Hier deel ik dagelijks meerdere foto’s.

Fijn weekend โ™ก.

25 Reacties

 1. marije maart 25, 2016 / 06:58

  Mooi om te lezen dat je zo dankbaar bent. Ondernemen is hard werken maar je laat zien dat het de moeite waard is.

  Maak er een mooi weekend van!

 2. Aukje maart 25, 2016 / 07:23

  Hier ook een rustig weekend in de planning. De kinderen zijn vandaag al vrij, dus we doen het rustig aan.
  Fijn weekend!
  Aukje schreef…Count Your BlessingsMy Profile

 3. Marieke maart 25, 2016 / 08:27

  Het is inderdaad zรณ ontzettend belangrijk om vrije tijd & relaxmomenten in te plannen! Ik heb ook de neiging om altijd maar bezig te zijn. Daarom heb ik ook besloten om dit weekend lekker rustig aan te doen en genieten van ons gezin/familie. Fijn weekend!
  Marieke schreef…Yes To Carrots Body Butter | ReviewMy Profile

 4. Anna maart 25, 2016 / 12:24

  Heel belangrijk om vrije tijd in te plannen, helemaal mee eens. Wat ga je een heerlijk weekend tegemoet :). Heb je echt verdiend, met al het harde werk wat jij verricht! Geniet ervan <3!
  Anna schreef…Expositie Catwalk – RijksmuseumMy Profile

 5. Moniek maart 25, 2016 / 13:05

  Wat een mooie foto! Geniet lekker van je weekend even lekker bijkomen! ๐Ÿ™‚

 6. Saskia maart 26, 2016 / 14:26

  Leuke update & foto! Wij zijn druk bezig met ons huisje klaar maken voor de openhuizendag. Daarnaast lekker series kijken, bloggen & lezen<3

 7. Milou maart 26, 2016 / 16:49

  Een relaxt weekend is altijd fijn! Mijn weekend staat in het teken van de toetsweek. Dat wordt dus leren, leren en nog eens leren.

 8. Kiss & Make-up maart 27, 2016 / 06:47

  Geniet ervan! Wij hebben gisteren de dag in Kobe doorgebracht. Eerst lekker gaan lunchen in een van de chiqueste Kobe beef restaurants van de stad, nadien een cafeetje gedaan en dan nog wat gewindowshopped in Harbor Land. Vandaag was een rustige dag. Paasontbijtje, wandelingetje, de Sakuras gefotografeerd,…
  Kiss & Make-up schreef…Make-up look | A pop of spring with CliniqueMy Profile

 9. Karen maart 27, 2016 / 07:50

  Fijne dagen Kim!
  Ik ga lekker yoga’en en al een beetje inpakken voor de verhuizing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *