‘That lovely French kiss!’

Ongeveer een maand geleden ontdekte ik de retro en vintage geïnspireerde Boutique van French Kiss in het hart van Stadskanaal (Groningen) toen ik er bij toeval voorbij liep. In de winkel verbaasde ik me over de leuke retro inrichting, de jaren 50 muziek, de warme ontvangst van Teresa die vol passie is over deze kledingstijl en de leuke merken (What Katy did / Lindy Bob, Vixen en meer!). De kleding is zowel chique als stoer. Er is voor ieder wat wils. Tot nu toe heb ik geen winkel gevonden die geheel in deze stijl is in de regio Groningen. Een goede aanwinst voor de provincie!

french kiss 2

Uiteraard is in deze shop de kleding wel nieuw. Niet helemaal mijn ding, ik loop liever echt vintage maar voor een goede basic stuk zoals deze broek is het niet verkeerd. Ander voordeel is dat ik vrijwel dezelfde kenmerkende jurken zoals bij Topvintage in de collectie daadwerkelijk kan passen in een winkel. Gezien de prijs vind ik dat wel prettig en ze verzenden indien je dit graag wenst.

French Kiss 1

Deze gave high waisted jeans staat nog op mijn wishlist 🙂 Ga jij wel eens naar een soortgelijke boutique?

Liefs,

Kim

Doe je al mee aan mijn winactie? Klik hier.

19 Reacties

 1. Femke januari 8, 2014 / 16:04

  oh die highwaisted jeans is geweldig 😀 Ik draag qua broeken alleen maar hih waisted, vind ik heel classy en het zit ook nog veel fijner haha

  liefs,
  Femke

  • vintageandbeauty januari 8, 2014 / 18:48

   Ik draag zelf meestal juist lage jeans Femke omdat het bij mijn kleine bouw best goed staat en ik de hoge broeken vaak te strak vind bij mijn buik (die zet nog wel es op). Denk dat het bij deze wel meevalt 🙂 Ga hem in ieder geva testen!

 2. Leonie januari 8, 2014 / 17:05

  Wat grappig, zo’n boutique! High waisted jeans staan ook (al heel lang eigenlijk) op mijn wishlist!

  • vintageandbeauty januari 8, 2014 / 18:49

   Das toevallig Leonie! Al enig idee waar jij hem gaat halen?

 3. Jhemyla januari 8, 2014 / 19:04

  Ik heb ook nog een high waisted jeans op mn wishlist staan

 4. DQ januari 8, 2014 / 20:23

  Ik ga eigenlijk nooit naar dit soort winkels, terwijl het juist zo leuk is! X

 5. Marion januari 9, 2014 / 13:43

  Ik ga nooit naar dit soort boutiques, het is ook totaal niet mijn stijl haha. Maar vind het altijd wel erg mooi om te zien.
  Bedankt voor je reactie! De camera kun je op de volgende site vinden:
  http://www.fotodevakman.nl/panasonic-dmc-gx1-pz-14-42mm-f3-5-5-6-mega-o-i-s-zilver?sqr=lumix%20gx1&
  Ik heb hem bij foto de vakman zelf gekocht in de winkel, er zijn verschillende winkels van maar hij moet maar net bij je in de buurt zitten 😉 Via de site kun je hem ook bestellen 🙂

  • vintageandbeauty januari 10, 2014 / 06:34

   Bedankt voor de info 🙂

 6. Queen of Jet Lags januari 9, 2014 / 19:43

  Wat een leuke blog heb je! Ik ben je nieuwste volger op Bloglovin, hoop dat je mijn blog ook leuk vindt!

  Liefs,

  Noor

  • vintageandbeauty januari 10, 2014 / 08:19

   Wat leuk! Ik ga kijken 🙂

 7. Birte januari 9, 2014 / 20:49

  Ziet er een superleuke winkel uit. Jammer dat Groningen niet bepaald bij de deur is ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *