‘Let’s keep it warm’

Afgelopen zaterdag was ik met een goede vriendin in de stad Groningen naar een ruilbeurs geweest. Daarna hebben we nog even rondgewandeld en gewinkeld in de stad. Ik ben altijd graag in Groningen en het leek me leuk om hier outfit foto’s te maken. headict geheel

Op de foto draag ik mijn welbekende jack van H&M, jeans van LTB, schoenen van Primark, top van Primark, vintage tas en baret van Headict. De baret mocht ik uitzoeken uit de webshop. Echt supertof want ik ben de laatste tijd gek op dit soort items! Ben je niet zo van dit soort dingen? Je kan er ook terecht voor een leuke muts, sjaal, handschoenen of caps.

headict bovenkant

Voor wie net zoals ik geen muts wil dragen (het verpest je haar) en wel iets warms op het hoofd wil raad ik echt een baret aan. Het zit heerlijk en ik vind het persoonlijk altijd erg leuk staan. Er zijn ook veel vintage versies op de markt. Bij een andere outfit droeg ik bijvoorbeeld een witte wollen baret. Deze kocht ik voor een paar euro bij een vintage shop.

Zou jij een baret dragen?

Liefs,

Kim

6 Reacties

 1. Manon november 26, 2013 / 07:18

  Leuke foto’s. Jammer dat die beurzen altijd zo ver weg van mij zijn.

  • vintageandbeauty november 26, 2013 / 07:51

   Dat heb ik meestal ook. Was blij dat er een keer iets in Groningen is. Waar woon jij dan Manon?

 2. wies november 26, 2013 / 09:28

  Groningen vind ik zo ’n leuke stad!

  • vintageandbeauty november 26, 2013 / 15:32

   Vind ik ook I love Groningen 🙂

  • vintageandbeauty november 27, 2013 / 16:50

   Dankje Sharon! Ben er ook echt zo blij mee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *