Lifestyle: Mening gevraagd!

Je leest het goed, ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening. Afgelopen week kwam er elke werkdag een artikel online voorheen was dit altijd om de dag en 4 keer per week i.p.v. 5 dagen per week.

Er is dus elke werkdag iets te lezen plus er komt nog meer! Ik wil me meer gaan verdiepen in het duurzame leven en dus ook in natuurlijke cosmetica en tips hoe je meer dingen kunt hergebruiken. Achter de schermen ben ik druk bezig met het reviewen van producten die ik kreeg van een cosmetica merk die gespecialiseerd is in natuurlijke producten. Super leuk deze nieuwe uitdaging, ik heb er echt onwijs veel zin in! Stiekem vind ik het ook wat spannend want dit is voor mij allemaal erg nieuw.

Daarom aan jullie de volgende vragen;

 1. Wat vindt jij ervan dat ik elke dag een artikel plaats? Leuk of toch liever om de dag?
 2. Wat voor onderwerpen zou je graag meer zien op mijn blog? (outfits/ vintage shops/ vintage tips/ events/ cosmetica / DIY).
 3. Wat mis jij nog aan mijn blog? Denk aan bijvoorbeeld gastartikelen / lay- out / vlogs ed.)

Alvast heel erg bedankt voor het beantwoorden van de vragen. Je helpt me er zeer mee!

 

9 Reacties

 1. kristel augustus 1, 2014 / 07:19

  Vintage shops!!! Verder vind ik het juist leuk als ik niet steeds dood gegooid wordt met een blog. Make up wordt al zo veel Door mensen gedaan dus dat zou ik zonde vinden. Je outfits en de do it yourself dingen vind ik ook erg leuk om te lezen.:-)

 2. kellyjayne augustus 1, 2014 / 07:20

  Ik vind het erg leuk dat er meer posts verschijnen. Als de kwaliteit er op achteruit zou gaan zou ik adviseren het om de dag te doen, maar dit is zeker niet het geval! Het leukste vind ik so far de outfits, de lay-out vind ik erg overzichtelijk kijken. Wat ik wel leuk zou vinden is nog iets meer persoonlijks te lezen .

 3. Anneloes augustus 1, 2014 / 07:46

  Ik mis zelf niet echt iets op je blog ^-^. Ik vind je layout erg leuk en je onderwerpen (en hoeveelheid per onderwerp) is een mooie afwisseling. En hoeveel artikelen je wilt plaatsen… It’s up to you! Zoveel als waar jij je prettig bij voelt en waarbij de kwaliteit goed blijft, of dat nou 1 per week is, of 2 per dag (bij wijze van spreke dan)!

 4. Manon augustus 1, 2014 / 07:51

  Super leuk dat er meer Posts verschijnen ! Ik vind je blog echt uniek. Waar je nu over schrijft vind ik wel leuk maar zou bijvoorbeeld ook wel een keer een vlog willen zien. ( moet ik nodig zeggen ik maak zelf ook nog geen filmpjes) maar het is eng hahaha !

 5. JRN augustus 1, 2014 / 09:22

  Beste blogger,

  Je blog is erg gericht op meiden, denk dat de meeste mannen het niet interessant vinden, en dat is natuurlijk prima! Desalniettemin denk ik dat het een idee zou kunnen zijn om je helemaal als DE specialist op het gebied van secondhand shopping / vintage te profileren, naast je andere topics. Ik mis een goed overzicht van alle kringloopwinkels in Groningen en omgeving. Wat mij betreft neem je heel Noord-Nederland als uitvalsbasis. Daarmee zul je ook mannelijke lezers een plezier doen! Het hoeven geen commerciele posts zijn, ik vind dat je heel kritisch moet kijken naar het aanbod.

  Nog wat andere dingen die me opvielen:
  Let op de spelling (d’s en t’s vooral)
  Ik vind dat de foto’s op de home wervender kunnen, dus bij een outfitpost graag je gezicht erbij! En vertel ook wat er vintage is aan je outfit.
  Zorg voor wat meer contrast in je foto’s door met andere background settings te werken. Nu zie ik vooral veel natuur en dan valt de outfit soms wat weg.
  Maak het allemaal nog veel persoonlijker!
  Misschien een idee om eens een plog te doen?
  Laat je sponsoren door een brillenwinkel!
  Persoonlijk associeer ik vintage met duurdere merk kleding, unieke stukken, bijvoorbeeld gevonden in de kringloop (daar vind je echt wel eens een designer stuk) dat mag nog wel wat meer wat mij betreft 😉 Ook leuk: vintage brillen!

  Dit zijn zo maar wat van mijn gedachten, het is niet bedoeld als vervelende kritiek en je mag het ook gerust oneens met me zijn.

  Succes met het uitbouwen van je project!!!
  JRN

  • vintageandbeauty augustus 1, 2014 / 09:25

   Wauw Jeroen wat een fijne uitgebreide feedback! Ik heb tot dusver een overzicht gemaakt van alle vintage shops en ga zeker meer bezoeken in Groningen. Dat van die brillen is een goed plan! Heel erg bedankt voor je feedback. Ik hoor het graag wat ook anders kan 🙂

 6. Tineke augustus 1, 2014 / 11:04

  1. Jaa, liever iedere dag!
  2. Outfits, persoonlijke artikelen zoals plogs of foto diary..
  3. Vlogs lijken me erg leuk!

 7. lee augustus 1, 2014 / 11:43

  nou, het aantal artikelen die erbij komen vind ik zeker niet erg! Maar ik hoop dat het dan niet te lastig voor je wordt. En wat betreft onderwerpen: alles wat met vintage mee te maken heeft en natuurlijk wat jij zelf leuk vind om daarover te schrijven! 🙂

 8. Birte augustus 2, 2014 / 11:15

  Ik vind het persoonlijk wel leuk dat er meer artikelen online komen, zolang de kwaliteit van de artikelen in kwestie gewaarborgd blijft.

  Verder miste ik het cosmetica-aspect eigenlijk totaal niet op je blog. Ik zou me ook blijven specialiseren in vintagekleding en -events, dat maakt vintageandbeauty net zo uniek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *