Lifestyle: What’s in my bag?

Dat ik onwijs veel tassen heb, dat zou geen nieuws zijn, maar dat deze ook allemaal bomvol zitten… dat weet niet iedereen. Het is echt een probleem dat zich al jaren verder ophoopt want elke tas die ik pak prop ik vol met dingen die ik echt nodig heb. Nja, nodig? Op alle bonnetjes en lege snoeppapiertjes na dan. Omdat ik het altijd erg leuk vindt om te zien wat anderen meenemen besloot ik de inhoud van mijn tas met jullie te delen! Enjoy!

what's in my bag

Als eerste mijn tas. Dit vintage exemplaar heb ik via Danique gekregen. Vind je hem niet gaaf?

what's in my bag 2

Deze leren portemonnee draag ik al sinds 2008 (!) bij me. Ik kocht hem bij de WE in de aanbieding. De oude WE, op de vrouwenafdeling (ZIJ). Door de jaren heen heb ik wat kleine exemplaren gehad voor het uitgaan maar deze blijf ik steevast gebruiken. Alles past erin en de kwaliteit is goed. Naast de standaard dingen heb ik ook altijd visitekaartjes in mijn portemonnee zitten. Je weet nooit wie je tegenkomt!

whats in my bag lipstick

In een etuitje (die echt aan vervanging toe is) heb ik steevast mijn 2 MAC lipsticks, Sleek lipstick, Nimue lippenstift, MAC lippotlood, spiegeltje en lemony flutter zitten. Check trouwens hier mijn nieuwste MAC, de Pink Pearl PopMijn andere MAC, de Please Me, ligt nog bij een vriendin.

what's in my bag 3

Een notitieboekje kan niet ontbreken. Ik ben echt gek op het maken van lijstjes en ben aardig vergeetachtig dus ik heb ze echt nodig. Dit boekje zat bij de Flow, een inspirerend tijdschrift dat ik regelmatig lees. Het telefoonhoesje maakte mijn moeder voor me. De OPI Pink Flamingo nagellak kreeg ik van lieve Ellen. Echt een aanrader! De leren armband vond ik bij de Big Bazar voor 3,99 euro. Van Catrice wou ik al een hele tijd de Intensive Eyeshadow aanschaffen.  Voor maar 1 euro vond ik de kleur 050 Launch at Tiffany’s. Deze ga ik snel eens uitproberen.

Daarnaast heb ik altijd de standaard vrouwen-ongemakken- dingen bij  me.  Maar die waren niet fotogeniek genoeg voor de foto 😉

Wat draag jij altijd bij je?

8 Reacties

 1. Jorinda september 16, 2014 / 10:59

  Wauw echt een mooie tas =)
  Leuke items heb je mee !!
  Liefs Jorinda

 2. Svenja september 17, 2014 / 18:22

  Aaaaaah wat heb je een onwijs mooie tas <3 Prachtige spulletjes draag je er in mee. En omg het notitieboekje is ook al zo super cute. Love it al <3

 3. Birte september 17, 2014 / 20:08

  Ik heb altijd mijn iPhone bij mij en een tasje met daarin lipbalsem, tampons, een compacte haarborstel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *