‘My favorite vintage items in 2013’

Lieve mensen, Ik wens jullie allemaal de beste wensen toe! Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling hebben gehad? Zelf heb ik het dit jaar vanwege mijn gezondheid rustig aan gedaan en gevierd bij mijn moeder. Lekker relaxt 🙂

favorite vintage items of 2013

Vorige week liet ik aan jullie mijn wishlist voor 2014 zien en even later mijn favoriete vintage events. Vandaag en morgen deel ik met jullie de rest van mijn favorieten. Zoals mijn favoriete vintage kleding en beauty producten. Vandaag begin ik met een overzichtje van mijn favoriete vintage items.

favorite outfits collage 2013Mijn favoriete vintage kleding stukken zijn mijn vest die ik kocht bij het Vintage per Kg event in Utrecht, Fluffy vest van de kringloop en vintage rok van de vintage shop Recessie.

favorite vintage 2013 restEen ander kledingstuk waar ik erg blij mee ben is mijn Kookaï jurk die ik afgelopen week kocht bij Mamamini en mijn schoenen die ik kocht bij het Vintage per Kg event. Vintage tassen heb ik in overvloed. Mijn Adidas tas blijft favoriet als ik een weekend wegga. Daarnaast droeg ik vaak mijn groene vintage tas en bruine canvas tas. Beiden gekocht bij de kringloop. Mijn baret heb ik helaas nog maar weinig hoeven dragen.

favorites of 2013 beautycas

Tot slot een item die volgens mij velen van jullie wel kunnen waarderen: mijn vintage beautycase! Monique was ook erg blij met de versie die zij gewonnen had (die van haar is een slag groter) en omdat iedereen hem zo mooi vind ga ik bij 200 volgers weer 1 verloten 🙂  Goed begin van het nieuwe jaar toch? 😉

Hoe was jouw Oud & Nieuw?

Liefs,

Kim

14 Reacties

 1. Monique januari 1, 2014 / 11:39

  Jaaa, de beautycase is echt tof! Al mijn make up spulletjes zijn er al in gedaan!

  De beste wensen en een gelukkig 2014!

  • vintageandbeauty januari 1, 2014 / 17:35

   Ook voor jou Monique 🙂

  • vintageandbeauty januari 1, 2014 / 17:35

   Hihi dankje Lisanne 🙂

 2. Nadia januari 2, 2014 / 12:20

  Mijn oud en nieuw was erg leuk. Ik heb een rok van Vintage per kilo, verder was er helaas weinig in mijn maat wat ik leuk vond.

  • vintageandbeauty januari 2, 2014 / 22:50

   Ben erg benieuwd naar je rok! Het is voor mij vaak ook ff zoeken, maat 40 komt vaak voor maar dat is mij te groot 🙁 Echter wat ik vind is dan extra speciaal, vind je niet?

 3. Jhemyla januari 2, 2014 / 14:37

  Ik vind zo’n beautycase ook heel erg mooi! Helaas heb ik er geen ruimte voor.

 4. Lisanne januari 2, 2014 / 15:02

  Ik ben nog bezig met een filmpje van mijn huisje, haha! Lief dat je dat zegt…

 5. Anouk januari 3, 2014 / 00:04

  Wauw, ik vind je beautycase prachtig! En nog de beste wensen voor 2014 🙂 xo

  • vintageandbeauty januari 3, 2014 / 07:41

   Dankje Anouk! Jij ook 🙂

 6. wendy januari 3, 2014 / 00:17

  De beautycase is echt super! Nog de beste wensen voor 2014! <3

  Xxx

  • vintageandbeauty januari 3, 2014 / 07:41

   Jij ook Wendy 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *