New in: vintage bags

Vrienden van mij organiseerden onlangs een mini markt waar je voor spot prijsjes tassen, portemonnees en laptop tassen kon kopen. Ik kon het niet laten om te gaan kijken want ik heb echt een zwak voor tassen, echt niet handig want ik ben vaak hierdoor van alles kwijt.

vintage tas gekocht bij hillie af

Ik ging naar huis met deze 2 tassen. Het is voor het eerst dat ik een grote tas koop in deze kleur. Meestal draag ik zwart. Ik denk dat deze wel leuk is voor naar het werk, er zitten 2 grote vakken met ritssluiting in en de tas is erg stevig. Helaas is hij net te klein voor mijn laptop. Het kleine tasje ga ik gebruiken in de zomer bij een jurkje. Precies groot genoeg voor een portemonnee en wat geld.

Wat vind jij van deze tasjes?

Liefs,

Kim

 Bloglovin / Facebook / Twitter

5 Reacties

 1. Miss Mags maart 13, 2014 / 12:50

  Ik vind het erg leuke tasjes. Ik ben zelf ook dol op tasjes, alleen heb ik het probleem dat ik ze ook irritant vind. Ik loop er eigenlijk nooit mee eerlijk gezegd 😉

  Vind het niet fijn om een tas bij te hebben, wordt toch eens tijd dat ik daar verandering in ga brengen.

 2. lee maart 13, 2014 / 15:38

  je mini tasje is wauw! Ik vind vintage tassen altijd unieker en verrassender. Ze hebben de kwaliteit en uitelijk van het mooie verleden en luxieuze merken, maar het prijsje is dan wat fijner hehe

  • vintageandbeauty maart 13, 2014 / 18:09

   Klopt dat vind ik dus ook! En de zoektocht er naar maakt het ook veel leuker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *