‘On the road for vintage’

Toen ik de titel schreef moest ik gelijk denken aan ‘driving home for Christmas….’  Want echt, toen ik in de auto zat leek het er wel op…. Het regende namelijk gisteren behoorlijk hard en ik ben echt uren aan het rijden geweest. Maar dan niet voor kerst, dat is het (gelukkig) nog lang niet maar voor vintage! Ja echt, zo gek ben ik 😉

Want wat heb ik gedaan? Ik ben naar mijn zus geweest in Hilversum; ik wou haar graag na haar vakantie weer zien en het leek me leuk om dat te combineren met een bezoek aan de kringloop. Mijn ‘geniale’ idee om ff op en neer te rijden viel alleen flink tegen, 200 km heen rijden met stort buien, wetende dat je ook nog weer terug wil ’s avonds…. heeeel slim, maar toch het was een geslaagd dagje want het was niet alleen heel gezellig, in Hilversum en Amersfoort, want daar zijn we ook nog geweest, je kunt er goed slagen bij de kringloop!

Trui: tweedehands, Jeans: H&M, Tasje: vintage, Horloge: Regal, schoenen: Invito. Bril: Vogue

Voordat ik naar mijn zus ging heb ik even nagedacht wat ik wou dragen. Het begint namelijk alweer aardig fris te worden maar ik had echt geen zin om een jas te dragen. Ik koos uiteindelijk voor deze trui.    

Bij de kringloop doe ik altijd leuke inspiratie op voor dingen. Bij de ingang hadden ze zelf muren gemaakt van allerlei spullen. Misschien een idee voor in huis?

Deze lamp vond ik zo leuk, ooit ga ik deze ook maken.

In de winkel verkochten ze handgemaakte tassen. De opbrengst was ten goede voor werkplekken voor mensen met een beperking. 
Ik vind deze kannen altijd zo leuk eruit zien. Als ik het vergelijk met de kannen die nu verkocht worden, vind ik deze vele malen leuker. De kleuren zijn veel feller en de vormen opvallender.
Tussendoor even uitrusten voordat ik tussen de kleding, tassen, sjaaltjes en sieraden ga kijken.
Hmmm… deze nachtjapon verkochten ze ook… denk dat deze NET iets te vintage voor mij is 😉

Tot slot zag ik deze schoenenpoets set. Op deze manier had ik hem nog niet eerder gezien. Meestal zijn het van die saaie houten bakken.

Uiteindelijk ging ik vandaag niet met lege handen naar huis. Ik kocht:

 • 2 paar clip in oorbellen.
 • een vintage tas uit de jaren 80.
 • een handgemaakt jeans jurkje.
 • een zonnebril.
 • een rode leren beauty case.
 • een blauwe nep leren retro kussen met zwarte grote knopen. 

Foto’s volgen uiteraard nog in andere OOTD blogs! Nu vraag ik me toch echt af; hoe ver ga jij reizen voor iets wat je graag wil?

Liefs,

Kim  

2 Reacties

 1. Luana september 16, 2013 / 07:36

  Ik heb je op mijn blog genomineerd voor de Liebster Award. Check voor meer info lifewith-louie.blogspot.nl ♥

  Liefs

  • Kim B september 16, 2013 / 13:45

   Oh dankje Luana! Wat lief! Ik ga hem woensdag op m’n blog zetten, keep posted 😉 <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *