Outfit: Dinner date

Afgelopen weekend heb ik het rustig aan gedaan. Ik moest even bijtanken en daarom heb ik alleen wat kleine dingen in huis gedaan zoals bloggen, opruimen en ben ik alleen zondag even weggeweest. Ik moest er even uit na het verdrietige nieuws van vrijdag. Mijn lieve oude konijn Snuff van bijna 12 jaar was overleden en natuurlijk doet dat wel wat met me na zoveel jaar. 

Nu had ik zondag wel behoefte aan een lekker wijntje en besloot ik mijn outfit hierop aan te passen. Het is een dinner date look geworden met een casual ondertoon.

outfit dinner date 1

De houthakkers blouse heb ik vorig winter gekocht bij Clockhouse en eerlijk gezegd draag ik deze te weinig. Dit terwijl ik hem nog steeds zo leuk vind. Onwijs zonde dus! Ik vind het leuk om blousjes op te knopen en zo boven een rok kan het prima toch?

outfit dinner date 2

Blouse: Clockhouse / rok: vintage / panty: Shoes CanCan / pumps: tweedehands / tas: vintage / nagellak: OPI Pink Famingo / ring: Lucardi

outfit dinner date detail

Hoe was jouw weekend?

13 Reacties

 1. Anniek september 8, 2014 / 06:19

  Wat een leuk idee om die blouse zo boven je rok te knopen! Ik heb zelf ook zo’n leuk houthakkersblouseje, ik denk dat ik hem deze herfst wel weer veel zal dragen 🙂 En wat sneu dat je konijn na zoveel jaren is overleden, ik kan me voorstellen dat je er even uit wilde!

 2. Xandra september 8, 2014 / 06:43

  Superleuk! Die blouse moet je interdaad vaker aan doen 😉 Zielig van Snuff, sterkte xx

 3. Simone september 8, 2014 / 07:58

  Mooie outfit! Sterkte met het verlies van je konijn!

 4. (Red) Sonja september 8, 2014 / 10:04

  Awwh, wat verdrietig van je konijn! Wel een hele leuke outfit en inderdaad mooi met het opgeknoopte blousje! Ik doe dat zelf ook altijd graag 🙂

 5. Jorinda september 8, 2014 / 18:05

  Wat een super leuke outfit =)
  Sterkte met het verlies !!
  Liefs Jorinda

 6. Tineke september 13, 2014 / 07:49

  Wat een mooie outfit Kim, je ziet er prachtig uit!
  Liefs

 7. Elke oktober 3, 2015 / 12:31

  Heel leuke en mooie outfit. Het staat je super goed.
  Tip: volgende keer een nieuwe panty aandoen. Er zitten precies veel haakjes in.
  Bij mij vliegen die direct in de vuilbak. In de Hema/veritas kan je panty’s vinden die minder haken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *