Outfit: feeling like a hippie with Ethnic Rebel

Er zijn weinig sieraden die ik dusdanig mooi vind dat ik ze zelf zou dragen. Ik vind ze vaak te standaard of te glimmend en ik ben niet zo van de roze en felle kleurtjes. Geef mij maar wat stoers en meer edgy!

outfit feeling like a hippie zitten

outfit feeling like a hippie ketting

Gilet: tweedehands / top: H&M / rok: vintage / Ketting: Ethnic Rebel/ slippers: Orange Babies

outfit feeling like a hippie geheel

Afgelopen zaterdag ging ik naar het vintage per kg event in Groningen dat georganiseerd werd door PreLoved in samenwerking met The Vintage Rebel. Omdat het heerlijk warm weer was buiten besloot ik om mijn nieuwe vintage aanwinst aan te doen. Ik ben erg blij met deze rok maar wat het voor mij echt helemaal af maakt is mijn nieuwe ketting. Vindt je het geen plaatje? Ik kreeg hem van Esmarelda van Ethnic Rebel en ik heb een heel leuke verassing voor jullie. Hou mijn blog vandaag in de gaten want er gaat een winactie aan komen!

Liefs,

Kim

10 Reacties

 1. Melissa juni 2, 2014 / 09:52

  Wat een mooie look! Erg leuk gecombineerd ๐Ÿ˜‰

 2. Jorinda juni 2, 2014 / 11:44

  Echt een super leuke outfit =)
  Je rok is echt geweldig!
  Liefs Jorinda

 3. Anja vd Heijdt juni 2, 2014 / 19:17

  Staat je goed, deze look. Lekker zomers net een vleugje hippie ; )
  Xx Anja

 4. Anja vd Heijdt juni 2, 2014 / 19:18

  Staat je goed, deze look. Lekker zomers met een vleugje hippie ; )
  Xx Anja

 5. Suze juni 2, 2014 / 19:20

  Wat een mooie outfit, je rok is mijn favoriet en hij staat je super!

 6. Alette juni 2, 2014 / 20:52

  Wat een leuke outfit, en de ketting maakt het helemaal af ๐Ÿ™‚

 7. Svenja juni 4, 2014 / 17:56

  Wauw; die rok <3 Prachtig romantisch printje, love it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *