Outfit Vintage vest versus happinez

vintage vest - noorderplantsoen - vintageandbeauty.comHoi allemaal! Hebben jullie ook zo genoten van het weekend? Ik heb me echt enorm goed vermaakt! Ik mocht namelijk wederom fotograferen voor The Vintage Rebel wat altijd een feestje is. Het event zelf past zo goed bij mij dat het gewoon een droombaan is om tijdens het event zelf deel uit te mogen maken van dit gezellige team. Vooraf had ik nóg een leuk event. Conceptstore Folk (Folkingestraat Groningen) had een Bloggerstour georganiseerd en samen liepen we een gedeelte van de Wonen in Groningen route. Ik heb weer een aantal leuke mensen mogen ontmoeten en een aantal ontwerpers in actie mogen zien. Hierover meer op AlleenPuur as. woensdag!

outfit vintage happinez - vintage vest - noorderplantsoen - vintageandbeauty.com

 

ketting met schelp - ©vintageandbeauty.comVoor nu wil ik heel graag een nieuw pareltje met jullie delen. Een paar weken terug liep ik samen met mijn zussen langs een winkel in Groningen die ging verhuizen. Deze winkel verkocht prachtige vintage kleding. Echt ik heb mijn ogen uitgekeken en wou ietwat teleurgesteld naar buiten lopen omdat de prijzen (€100,- +) iets boven mijn budget lagen totdat ik dit vest vond bij de sale. Ik was zo blij! Eindelijk heb ik een lang vest gevonden die niet alleen heerlijk zit maar ook nog eens vintage is! Iets waar ik erg blij van word mede omdat het item erg uniek is en ik waarschijnlijk niet iemand anders tegen ga komen die hetzelfde vest draagt (groot pluspunt!).

Ik combineerde dit vintage vest met mijn maxi jurk die ik afgelopen zomer voor een prikkie bij de kringloop kocht, een ketting die ik ooit van mijn moeder heb gekregen en mijn laarzen van Twinkeltje. Deze outfit zit erg comfortabel alleen het heeft 2 nadelen:

1. In dit model jurk zie je alles. En dan bedoel ik ook echt alles. Op veel foto’s zag ik achteraf dat ik toch mijn buik iets meer in had mogen houden haha.

2. Fietsen met deze jurk is een hel. Ik heb een vouwfiets die ik graag meeneem als ik ga shooten met Lilia (die deze foto’s heeft gemaakt overigens!) maar dit keer kwam ik gewoon niet vooruit. Sterker nog; midden op het kruispunt ging mijn jurk in het tandwiel vastzitten en zat ik klem met mijn benen. Ik kon simpelweg geen kant op. Het moet er ongetwijfeld hilarisch uit hebben gezien en stiekem moest ik ook erg hard lachen. Ik ben al huppelend/ springend naar de berm gekomen en heb daar mijn jurk uit het tandwiel gehaald. Helaas heeft deze hierdoor wel een aantal gaten opgelopen. Enorm zonde!

Tot zover mijn lang verhaal over mijn weekend, fiets talent én mijn nieuwe vintage pareltje. Hoe was jouw weekend?

20 Reacties

 1. Nesrin oktober 5, 2015 / 12:15

  Ik vind de jurk mooi maar het lijkt mij inderdaad niet ideaal voor op de fiets 😉

 2. Linda oktober 5, 2015 / 12:47

  Ik vind het echt een heerlijk vest om te zien! Ik ben dol op de vintage look : )

 3. Sanne oktober 5, 2015 / 13:01

  Het vestje en de ketting vind ik wel heel leuk.

 4. Natascha oktober 5, 2015 / 13:30

  Ik zie helemaal voor me hoe je daar op die fiets zat haha, ik heb dat ook wel eens gehad 🙂 Ik vind je outfit mooi, en nee hoor je hoeft je buik helemaal niet in te houden!

 5. Shifra oktober 5, 2015 / 14:04

  Ik vind de jurk je prachtig staan (maar misschien niet de meeste ideale om mee te fietsen nee! Haha.)! Ik had je ‘buikje’ op de eerste foto nog niet eens gezien, totdat ik het las! Iedereen heeft een buikje als je zit joh! 🙂 Als je je buik had ingehouden had ik waarschijnlijk alleen maar jaloers gedacht: wauw, zij is echt heel, heel slank. Zelfs als ze ZIT heeft ze geen buikje. :-)!

  • Kim oktober 6, 2015 / 14:40

   Hé Shifra! Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Nou heel eerlijk viel het op de andere foto’s wat tegen, vandaar dat die er ook niet tussen staan haha. De macht van de blogger 😉

 6. Anne oktober 5, 2015 / 14:40

  Oh, je vestje is inderdaad heel tof! Ik heb ook wel eens van die fietsperikelen meegemaakt als ik zulke kleding droeg, voel me dan altijd de grootste sukkel ooit :’)

  • Kim oktober 6, 2015 / 14:39

   Hahaha ah dat valt wel mee toch. Kan gebeuren en anders; we maken de wereld net weer iets grappiger 😉

 7. Petra oktober 5, 2015 / 18:37

  wat zonde van de jurk, maar wat zal het een vreemd gezicht zijn, ik zie je in gedachten helemaal huppen met de jurk en de vouwfiets. Ik heb zelf ook altijd zulk soort dingen en dan lig ik helemaal dubbel van het lachen,…dan zie je mensen soms echt denken, die is hartstikke geflipt of zoiets…. deze foto’s zijn wel heel mooi geworden…

 8. Monique | WritingMonique oktober 6, 2015 / 06:23

  Wat een leuke outfit; ik vind je vest heel leuk, je panty trouwens ook! En ik deel je frustratie wat betreft fietsen met een jurk!

 9. sunny mama oktober 6, 2015 / 06:23

  Deze outfit vind ik heel erg mooi, zowel die jurk als die vest en vooral die ketting!
  Helaas is het vaak zo dat sommige – echt mooie kleding – zich niet goed leent tot fietsen. Dat is echt jammer. Wanneer ik besluit om zoiets te dragen, ga ik van lieverlee maar met het OV.

 10. geertruurzaam oktober 6, 2015 / 15:13

  Mijn weekend was fantastisch, want ik ben zaterdag getrouwd <3
  Dat vest is wel super mooi zeg, echt een goede vondst.

 11. Anne-Sterre oktober 6, 2015 / 17:22

  Nogmaals prachtig. Ik had al zo’n vermoeden dat het vest een uniek exemplaar zou zijn. Jammer voor mij maar extra fijn voor jou haha 🙂

 12. Bertine oktober 11, 2015 / 12:00

  ik vind je haar leuk! leuke outfit ook hoor, lekker herfstig!

 13. Kirsten oktober 11, 2015 / 15:29

  Wat een fijne outfit Kim! En leuke foto’s. Zullen we binnenkort samen shooten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *