Outfit | Winter chic look

Yes! Eindelijk was het zaterdag zover: sneeuw in de provincie Groningen! Ik ben dol op sneeuw en zat al weken met smart erop te wachten. Uiteraard wou ik ook graag foto’s maken. Het geeft een onwijs romantisch tintje aan foto’s en ik vind het zwart – witte contrast erg mooi.

De komende tijd zal je meer in deze stijl terug zien op mijn blog. Ik merk dat mijn voorliefde voor zwart en mooie texturen steeds meer naar boven komt. Het zorgt voor een mix tussen vintage en natuurlijke materialen.

In mijn look van vandaag deel ik wat items die ik al wat langer in de kast heb wat ik heb samengesteld tot een winter chic look. De cap kreeg ik vorig jaar van Headict en is echt heerlijk warm. Bijna te warm als het niet vriest. Ideaal dus voor met dit koude weer! Ik combineerde deze met mijn favoriete jurk van het moment, mijn zwarte bamboe jurk van Miss Green. Ik noem het liefkozend mijn bamboe jurk omdat de jurk hier grotendeels van gemaakt is. Hoe gaaf is dat?

Vanaf vandaag zal ik ook in het Engels een stukje informatie geven omdat ik het ook leuk vind als de buitenlandse lezers wat meer meekrijgen van hetgeen dat ik vertel.

ENG: For you sweet English readers I will translate a part of the text.

Finally there’s is snow! I love making pictures in the snow. It feels romantic and gives an amazing contrast. The coming months I will show you more of this style on my blog. I noticed that my love for black and beautiful textures increasingly emerges. I love the mix of vintage and natural materials. In today’s post I’m wearing my favorite black dress from Miss Green. It’s made of Bamboo. I thinks this is so freaking awesome. Don’t you?

outfit i love snow

 

outfit i love snow 2

Cap: Headict* | Scarf: Pieces | Jacket: H&M (old ) | Dress: Miss Green* | Shoes: VanHaren | Lipstick: MAC Please Me

Alle items with * are given to me.

Happy monday sweeties!

15 Reacties

 1. kristel januari 26, 2015 / 07:45

  You look nice! Met een paar stoere palladiums eronder zou ik dit zo dragen. Ik houd van zwart!

 2. Elma januari 26, 2015 / 08:01

  Wat een gave foto’s in de sneeuw! Jammer dat het zo snel weer weg was, het is mij niet gelukt om foto’s te maken 🙁 Erg leuke outfit draag je, staat je mooi all black!

  • Kim januari 27, 2015 / 10:06

   Wat jammer Elma! Het was inderdaad super leuk om erin te fotograferen. Uiteraard ook heel koud haha.

 3. Manon januari 26, 2015 / 08:04

  Wat een mooie outfit, staat je heel erg goed. Ook super mooie foto’s zo in de sneeuw! Goed bedacht.

 4. Jorinda januari 26, 2015 / 09:35

  Wat een super leuke outfit =)
  Mooie foto’s in de sneeuw !
  Liefs Jorinda

 5. Karen januari 26, 2015 / 09:52

  Leuk jasje! Ik zou het ook niet combineren met pumps, maar eerder met gympen, enkellaarsjes of biker boots, maar smaken verschillen en dat is maar goed ook!

  • Kim januari 27, 2015 / 10:07

   Leuk dat je zo eerlijk je mening geeft! Ik draag dit zelf, als ik weg ga, ook met mijn enkellaarzen maar voor een foto vind ik zelf pumps mooier 🙂

  • Kim januari 27, 2015 / 10:08

   Lijkt het ergens op? Haha vind het stiekem nog wat eng 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *