Recycle outfit: midi skirt & vintage

Hallo allemaal. Leuk dat je weer even een kijkje komt nemen! De afgelopen week heb ik het aardig druk gehad en moest ik de nodige knopen doorhakken. Zo was ik bezig met mijn nieuwe website voor fotografie omdat ik graag hiervan een portfolio online wil hebben staan, gebeurde er veel achter de schermen bij AlleenPuur én sprak ik af met 2 lieve blog chicks. Daarnaast mocht ik een mega groot huis in Groningen bekijken en ging ik het weekend overdenken of ik hier wel wil wonen. Genoeg te doen dus!

Deze week zit alweer propvol met een aantal leuke afspraken. Zo heb ik o.a. een zomer uitje met de ondernemersclub waar ik bij zit, spreek ik af met wat lieve vriendinnen én ga ik voor de 2e keer sporten – we can do this!. Oké, genoeg gekletst. Tijd om mijn outfit van vandaag aan jullie te laten zien! Het is dit keer niet ‘zomaar’ een outfit, het bestaat stuk voor stuk uit gerecyclede items.

vintage - midi skirt- oversized- red belt- flowers- treurwilg - vintageandbeauty

Top: tweedehands | rok: vintage | riem: vintage | slippers: Birkenstock

outfit midi skirt recycle vintageandbeauty

De midi rok die ik vandaag draag betekent veel voor mij. Mijn moeder droeg deze vroeger en ik heb het geluk dat ik ongeveer dezelfde maat heb als zij destijds had! Ik combineerde de midi rok met een oversized top en een vintage leren riem die van mijn oma is geweest.

Deze riem is echt mijn favoriet. Hij past vrijwel overal bij en is gemaakt van stevig en dik leer. Hierdoor is de vorm vrijwel intact gebleven. Wat best bijzonder is als je beseft dat deze riem meer dan 40 jaar oud moet zijn! Ik vind het altijd erg leuk om oude, dierbare items te combineren met iets moderns. Je draagt echt iets unieks, het heeft een verhaal én het is beter voor het milieu om wat zuiniger om te springen met je spullen.

Draag jij ook kleding/ accessoires die van familie is geweest?

9 Reacties

 1. Jamey juni 15, 2015 / 06:50

  Wat een leuke fotos! Staat je super leuk die rok!

 2. Tessa juni 15, 2015 / 07:05

  Wat een prachtige rok en wat bijzonder dat je moeder deze ook al heeft gedragen. Het staat je prachtig!

 3. Dina juni 15, 2015 / 07:11

  Dat riempje er bij maakt het zo schattig. <3

 4. Nesrin juni 15, 2015 / 11:11

  Heel gaaf rokje en dat riempje maakt het heel leuk af. Mooi dat je moeder dit rokje ook heeft gedragen, maakt het toch specialer.

 5. Karen juni 15, 2015 / 14:55

  Echt een heel schattig rokje Kim! En spannend van dat huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *