Review event: Closet sale in de Boom (Groningen)

Zaterdag stond ik voor het eerst met een eigen ‘kraam’ dingen te verkopen uit UniekBoetiek. Tijdens de closet sale in de Boom probeerde ik samen met nog een aantal mensen wat dingen te verkopen en/ of te ruilen. Benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder.

vintage shopping tip closet sale in de boom 1

Zaterdag werd er een grote kastverkoop georganiseerd in de Boom. Iedereen was welkom en onder genot van een hapje en drankje en wat fijne muziek kon je heerlijk rondneuzen in dit knusse café. Omdat er aardig wat grote tafels stonden die vol gepakt waren met spullen, was het af en toe wat krap tijdens het passen maar de sfeer was relaxt en iedereen wachtte rustig op haar beurt.

vintage event closet sale in de boom met jurkje voorkant

vintage event closet sale in de boom jurk

Naast mij stonden twee super gezellige meiden met wie ik uiteindelijk nog gezellig mee heb geruild. Niet mijn beste foto vanwege de opgezette buik maar toch laat ik jullie graag de jurk zien die ik ruilde tegen een van mijn vintage tasjes. Stiekem vind ik ruilen soms nog wel leuker dan dingen verkopen. Iedereen die wat kocht bij mijn kraam mocht een nagellakje uitkiezen. Ik merkte dat mensen hier blij verrast door waren. Dat ga ik onthouden voor de volgende keer!

vintage shopping tip closet sale in de boom kettingen

De dame naast mij verkocht deze gave kettingen. Ik vind het zo tof als mensen zelf dingen maken! Ook heb ik kennisgemaakt met twee mannen met een wel heel bijzonder ruil concept. Hierover woensdag meer, echt een aanrader voor alle liefhebbers van tweedehands kleding en die voorstander zijn van hergebruik. Ondanks dat het niet super druk was en ik het leuker had gevonden als er meer bezoekers waren geweest, vond ik het wel een geslaagde dag. De locatie was goed, het publiek dat er was ging naar huis met leuke dingen en ik heb een super gezellige middag gehad. See you next time!

Ben jij nog even wezen kijken?

Liefs,

Kim

9 Reacties

 1. Anja vd Heijdt mei 25, 2014 / 07:07

  Ziet er gezellig uit en wat een leuk jurkje heb je gescoord! Jammer dat het niet zo heel druk was, maar je heb wel weer leuke dingen om over te schrijven zo 😉
  Xx Anja

 2. Natascha mei 25, 2014 / 07:34

  Wat ziet dat er leuk uit! Jammer dat het zo ver bij mij uit de buurt was:(

  • vintageandbeauty mei 25, 2014 / 10:51

   Aah dankjewel!

 3. Alette mei 25, 2014 / 20:52

  Groningen is voor mij de andere kant van nl, dus ik ben er niet geweest.. maar ik moet zeggen dat het er wel leuk uit ziet! De jurk vind ik je erg mooi staan 🙂

 4. Anouk mei 27, 2014 / 23:29

  Wat een onwijs leuk jurkje zeg! En wat grappig dat je ’t hebt geruild voor een tasje 🙂 Jammer dat ’t niet heel druk was, maar zolang je maar een gezellige dag had, toch? xo

 5. Danique Idema juli 8, 2014 / 08:29

  awesome! Jurkje staat je echt heel goed, tof dat hij eindelijk weer gedragen wordt!

  Ik vond het ook erg gezellig! Moeten we echt n keer herhalen 🙂

  Liefs,
  Danique (van de kettingen;))

  • vintageandbeauty juli 8, 2014 / 09:00

   Ja was ook super gezellig! Kom je as. zondag ook naar de closetsale in de wijert? Of kan je dan niet? Anders zeker een datum prikken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *