Review event: ‘Vintage per kilo Utrecht’

Gisteren ben ik voor het eerst naar een Vintage per kilo event geweest. Dit keer werd het georganiseerd in Utrecht. Ondanks de zware regenval en dikke wind reisde ik er met de trein naar toe.


Het concept werkt als volgt. Je krijgt bij binnenkomst een plastic zak waar je alles wat je leuk vindt in mag stoppen. Bij de kassa staat een weegschaal. Per kilo betaal je 15 euro. Er is van alles te koop: jurken, shirtjes, blouses, broeken, jassen, gilets, tassen, sjaals, mutsen en schoenen. Alles is vintage en aan sommige artikelen hangt zelfs nog een prijskaartje! In een hoek staan een paar grot spiegels waarvoor je kleding kan passen. Geen paskamers maar hier kunnen we ons toch prima op voorbereiden 😉

De locatie was erg ‘underground’, een oud theater gebouw waar je direct de ruimte kon overzien. Op het eerst oog leken er niet veel rekken te staan, er waren volgens mij 4 gangen maar vergis je niet; er was echt veel te zien! De rekken zaten bomvol en helaas heb ik een klein budget anders had ik echt veel meer gekocht.

Elke maand is er weer in een andere plaats een vintage per kilo event. Er is tot nu toe nog geen in het noorden geweest maar zodra ik weet wanneer die is laat ik het jullie uiteraard weten! 

Ik kocht vandaag deze mooie Italiaans leren schoenen met metallic, een groene a- lijn vintage jurk, een roze korte blazer uit de jaren 80, een retro vestje, groen geruite rok en Franse blouse. Dit alleen voor maar 15 euro.

Ben jij al een keer bij dit event geweest?

Liefs,

Kim

7 Reacties

 1. Shifra - A Cup of Life oktober 14, 2013 / 13:56

  Ik had er al over gelezen en twijfelde nog even om te gaan! Maar het was net wat te druk, maar zo te zien heb je lekker goedkoop geshopt!:)

 2. Shifra - A Cup of Life oktober 14, 2013 / 13:56

  Ik had er al over gelezen en twijfelde nog even om te gaan! Maar het was net wat te druk, maar zo te zien heb je lekker goedkoop geshopt!:)

 3. Romy oktober 14, 2013 / 15:53

  Echt superleuk om daar eens heen te gaan!

  • Kim B oktober 14, 2013 / 20:23

   Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *