Review: Vrijmarkt 2014 Stadskanaal (Groningen)

En ja hoor, het was weer zover: iedereen kon weer naar hartenlust verkopen op de vrijmarkt afgelopen zaterdag! Een prachtige traditie al zeg ik het zelf! Dit keer ging ik naar Stadskanaal ( Groningen) waar weer aardig wat te doen was. Lees verder voor een sfeer impressie.

event koningsdag 2014 letters

event koningsdag 2014 auto

event koningsdag 2014 stardus collage

Ik vond deze auto zo gaaf, die moest op de foto. Verder waren er veel vintage en retro dingen te vinden.  Tot mijn verbazing ontmoette ik een leuke meid en een dame met beiden een interessant bedrijf. Ten eerste een kraam die natuurlijke producten verkocht. Hierover volgende week meer in een review. Daarnaast was er een kraam die leuke sieraden voor kleine prijsjes verkocht genaamd Stardust. Leuk detail; binnenkort zie je meer van dit merk terug in een win actie. Bekijk mijn Facebook voor alle win acties die momenteel lopen.

event koningsdag 2014 muziek

Tijdens het lopen op de vrijmarkt kwam ik ook langs een paar muziektenten. Denk aan muziek wat je in een bruincafé hoort (niet mijn ding) maar ook stoere rock muziek. De jongens op de tweede foto rockten de tent plat. Echt wat waren zij goed!

event koningsdag 2014 pap

Conclusie: Ik blijf het altijd leuk vinden om rond te struinen op dit soort markten. Voor een kleine plaats heeft Stadskanaal veel te bieden. Dit jaar was het vergeleken met voorgaande jaren iets minder druk. Ondanks dit was er genoeg te zien en gelukkig bleef het droog! Minpuntje vind ik zelf toch de marktkooplieden. Ik hoorde dat er al vanaf donderdag een aantal plaatsen bezet werden gehouden door marktkooplieden uit Duitsland. Persoonlijk vind ik dat zonde gezien er dan minder plek is voor de lokale bevolking. Een vrijmarkt moet een vrijmarkt blijven. Voor meer foto’s van de markt en de bezoekers check de site van Wilbfotografie.

Ben jij ook naar deze vrijmarkt geweest?

Liefs,

Kim

Volg mij op: Bloglovin / Facebook/ Instagram / Twitter

7 Reacties

 1. Mara april 30, 2014 / 11:02

  Heel leuk! Ben dol op (vrij)marktjes bezoeken! 🙂

 2. Anouk april 30, 2014 / 11:51

  Ziet er heel gezellig uit! Ik vind dit soort markten altijd ontzettend leuk 🙂 xo

 3. Tamara april 30, 2014 / 13:37

  Wat een gezelligheid! Ik ben nergens naar toe gegaan, lekker in de tuin gewerkt hihi! Kids-proof maken 😉

 4. RosinaDeborah april 30, 2014 / 18:21

  Leuke post! Vrijmarkten zijn altijd zó gezellig! Ik ben er zelf niet geweest. Liefs

 5. Liesbeth april 30, 2014 / 18:26

  Klinkt heel erg leuk en gezellig! Helaas is Groningen heel ver rijden voor mij.. Ik ben wel naar een soort rommelmarkt geweest. 😉

  xo Liesbeth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *