‘Santa gave me a few gifts’

 christmas gifts 2013

De kerstdagen zijn weer voorbij! Zijn jullie lekker verwend met kerst of ben je uit eten geweest? Let me know! Eerste kerstdag heb ik lekker niks gedaan, even tijd voor mezelf, tweede kerstdag heb ik doorgebracht met familie en werd ik verrast met wat cadeaus.Benieuwd wat ik allemaal kreeg? Kijk dan even mee. christmas gifts 2013 1

Van mijn zus kreeg ik al een paar dagen eerder mijn kado. Zij viert namelijk dit jaar de feestdagen in New York, hoe gaaf is dat?! Ik kreeg van haar een heel schattig kaarsje in de vorm van een dennenappel. Ik vind glazen met kaarsen erin altijd erg leuk en deze stond schattig naast mijn vaas met kersttakken. Van mijn zusje kreeg ik een kaars met hartjes erop. 

christmas gifts 2013 2

Van mijn vader kreeg ik bonbons, wijn, een portemonnee en een lavendel kaars. Deze laatste staat as we speak aan, dus kon niet op de foto 😉

christmas gifts 2013 3

Van mijn vriend kreeg ik mijn laatste kado: een All in one Basecoat van Essie. Deze komt echt als geroepen! Deze nagellak kan je gebruiken als base strengthener en als top coat. Ik ben erg benieuwd of deze goed werkt. En ga morgen gelijk mijn nagels ermee lakken!

Toevallig kreeg ik deze week ook een pakketje binnen van Labello met een item extra dat ik morgen ga weggeven. Stay tuned 😉

Hebben jullie ook cadeautjes gehad met kerst?

Liefs,

Kim

12 Reacties

 1. Manon december 27, 2013 / 07:47

  Leuke cadeautjes heb je van de kerstman gekregen, super lief van hem hihi.

 2. Tineke december 27, 2013 / 08:14

  Wat een leuke cadeautjes, die topcoat lijkt me erg handig!
  Liefs

 3. (Red) Sonja december 27, 2013 / 15:43

  Leuke cadeaus heb je gekregen! De Essie nagellak klinkt goed! 🙂

  XX Sonja

 4. Savannah december 27, 2013 / 17:05

  Je bent goed verwend deze dagen :)! Liefs, Savannah
  PS: doe je mee met mijn winactie?

  • vintageandbeauty december 27, 2013 / 19:33

   Doe ik al 😉

 5. natiza december 27, 2013 / 19:54

  Awh wat leuk!! Leuk de foto’s trouwens bewerkt ^^

  • vintageandbeauty december 27, 2013 / 20:07

   Dankje Natiza! Ik begin eindelijk een foto bewerking programma te begrijpen haha. Ken nu een paar trucs.. Laat het me weten als het eentoning word 😉

 6. Birte december 27, 2013 / 19:59

  Wat een leuke cadeautjes, veel plezier ermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *