Vintage shopping tip: Laif en nuver Groningen

Afgelopen zaterdag kwam ik in de binnenstad van Groningen de winkel Laif & Nuver tegen aan de Vismarkt.  Deze winkel heeft meerdere locaties maar nog geen in de binnenstad. Het indrukwekkende pand met mooie, ouderwetse ingang trok direct mijn aandacht. Hier moest ik even een kijkje nemen! Bij binnenkomst zag ik een SMEG koelkast. Wat staat deze al lang op mijn wishlist! Daarnaast zag ik veel mooi design, waaronder van Deense ontwerpers, voor een redelijke prijs. De winkel is aardig groot en wat ik vooral een erg leuk detail is dat er veel items worden verkocht met een vintage look van mooie materialen.  laif en nuver 2

laif en nuver 3

laif en nuver 5

laif en nuver 6

Vlak voordat ik de winkel uitliep zag ik dat ze ook Sabon zeep verkopen voor maar 4 euro per stuk! Wat vinden jullie van Deens design?

Liefs,

Kim

6 Reacties

 1. Iris november 20, 2013 / 14:12

  Jaaa, dat is echt een leuke winkel!

 2. Olga november 20, 2013 / 19:20

  Ik ben ook een groot fan van die koelkasten, dus ooit prijkt ‘ie gewoon in mijn keuken! Helaas kom ik niet zo vaak meer in Groningen, maar dit lijkt me wel een winkel die ik graag eens even zou willen bezoeken 🙂 Bedankt voor de tip!

  • vintageandbeauty november 20, 2013 / 21:52

   Dankje Kelly! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *