Tip: Online vintage sale

Niks leuker dan shoppen tijdens de sale en als ik dan ook nog vintage voor een klein prijsje online kan kopen, dan ben ik echt blij! De komende tijd hebben een aantal vintage shops weer wat leuke aanbiedingen. Kijk snel verder.

tip vintage for sale vintagestore

Eind deze maand gaat de vintagestore verhuizen naar een andere werklocatie en daarom is er op alle heren en dames kleding én tassen maar liefst 40% korting! Gebruik de code: 51BA4 en profiteer van deze kans!

tip vintage for sale topvintage

Nog steeds niet een van de goedkoopste webshops maar ook Topvintage heeft op het moment sale en er is een ding wat er voor mij uitspringt: de naadpanty’s. Nu afgeprijsd naar 7,50 euro voor een setje. Ik word er hebberig van!

tip vintage for sale doortje vintage

De webshop Doortje- Vintage heeft regelmatig sale. Mijn allereerste vintage jurk kocht ik bij deze webshop en ik ben er nog steeds verliefd op. In de sale zag ik deze onwijs gave jas die echt perfect is voor de herst. Helaas niet mijn maat maar wellicht wat voor een van jullie.

tip vintage for sale rock on vintage

Zoek je nog gave schoenen voor dit festival seizoen? Kijk dan zeker op de site van Rock on Vintage. Ze hebben hier onwijs veel leuks voor prijzen van rond de 15 euro. Perfect al zeg ik het zelf.

Wat ga jij bestellen?

3 Reacties

  1. Manon juli 6, 2014 / 09:54

    Ik hou niet zo van vintage, maar vind het wel leuk om even te kijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *