Trend alert: Ninenties choker

Let’s go back to the ninenties! De jaren van de Spice Girls, boybands, plateauzolen, hoge taillebroeken, kapsels met een hoge staart en middenscheiding, glimmende haltertops, croptops én gevlochten chokers! Kan jij je het nog herinneren, die gevlochten plastic bandjes die je droeg als ring, armband en met name als ketting? Nou guess what; ze zijn weer hip!

trend alert ninenties choker zijkant lach

trend alert ninenties choker handen

Top: Nu te koop bij UniekBoetiek.

Je gelooft het of niet maar op vintage groepen zijn meerdere mensen al op zoek naar deze elastieken sieraden. Het leek me wel leuk om helemaal in de ninenties stijl (inclusief opvallende make-up) deze ketting te dragen en als ik heel eerlijk mag zijn; ik vind het maar niks. De print is leuk en het effect ook maar elastiek om mijn nek? Dat zit echt niet comfortabel. Ik hou het deze zomer dus maar weer lekker op mijn bohemian/ hippie/  Franse vintage stijl. Je kan niet alles hebben toch?

Doe jij mee aan deze trend?

Liefs,

Kim

15 Reacties

 1. alexa mei 30, 2014 / 06:00

  Ohh back in the days, ik had dit vroeger altijd al maar het zat altijd zo ‘strak’. Echt niet mijn ding haha!

 2. sabine mei 30, 2014 / 06:21

  Oh god noooooooooooooooooo!!

  Heb ze ook gehad maar laat ze lekker terug in de nineties :-p

 3. (Red) Sonja mei 30, 2014 / 07:51

  Oh my, ik had ook zo’n setje inclusief ketting, armband en ring! Droeg ze zó vaak! Maar mijn favoriet was nog een zwarte met blauwe kraaltjes eraan. Ik was er in uit te tekenen! Je ziet er meteen ook zo nineties uit met die gele crop top ook! Mij zul je er niet snel weer in zien, maar de crop top vind ik wel prachtig!

  • vintageandbeauty mei 30, 2014 / 11:15

   Hahaha geweldig he als je dan foto’s terug kijkt… Deze top is te koop hoor Sonja via mijn Fb pagina UniekBoetiek 😉

 4. Kelly mei 30, 2014 / 09:30

  Oh deze ken ik nog! Al heb ik ze zelf nooit gedragen.

 5. Julie Quadflieg mei 30, 2014 / 09:32

  Ik heb zo’n kettinkje jaaaaaren gedragen… Toen ik nog kind was!
  Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om dit terug aan te doen! 😉

  • vintageandbeauty mei 30, 2014 / 11:16

   Je bent niet de enige 😉 Het ziet er best grappig uit en er zijn aardig wat met jou die het ook dragen 🙂

 6. Anja vd Heijdt mei 30, 2014 / 16:20

  Hahaha, nou staat je wel leuk hoor, maar ik moet er niet aan denken om mijn nek. Krijg het plaatsvervangend benauwd 😉

 7. Birte mei 30, 2014 / 17:50

  Dit is ook écht niks voor mij. Ik vond die trend vroeger al lelijk!

 8. Femke mei 31, 2014 / 10:30

  Vroeger kon ik echt niet zonder, maar of ik ze nu weer zou willen dragen? Hell no :’)

 9. Natiza mei 31, 2014 / 15:50

  Neeeh.. deze trend is niet echt iets voor mij aha

  Liefs, xxx
  Keep on bloggin’

 10. Lisa juni 1, 2014 / 12:16

  Ik vind ze echt mega leuk! Had er vroeger een heel aantal en droeg ze ook bijna dagelijks.

 11. Floor Daasvand juni 4, 2014 / 14:35

  GIMMEEEEE! Ik hou er nog steeds van en ik heb de mijne op den duur weggedaan omdat de kleur helemaal weg was getrokken 😡 Hadden we het ook al over gehad op Instagram ghihi ^^ <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *