Upcoming event: Closet sale in de boom!

Op mijn verjaardag werd ik getipt door een vriendin: ‘of ik niet op deze markt zou willen staan?’ Ik bezocht de Facebook pagina van Closet sale in de boom en ik was direct om. Hoe leuk is het om met meerdere mensen een kast verkoop te gaan doen? Natuurlijk doe ik mee! Er zal volop vintage en tweedehands spullen verkocht worden.

closet sale

Bron

Aanstaande zaterdag dan is het zover. Dan ga ik samen met een vriendin een groot gedeelte van mijn collectie verkopen. De entree is gratis en het is mogelijk om er op het terras wat te drinken. Tot slot speelt dj Mr. Chong fijne deuntjes. Ik zeg; hoe relaxed wil je het hebben?

De mark is as. zaterdag vanaf 1 uur aan de Rodeweg 1 in Groningen. Ben je benieuwd naar wat ik ga verkopen? Bekijk dan alvast deze Facebook pagina. Mensen die ook een standplaats willen moet ik helaas teleurstellen. Alles plaatsen zijn al vergeven. Ik zou het erg leuk vinden als jullie ook komen kijken!

Wie komt er langs?

Liefs,

Kim

5 Reacties

  1. Natascha mei 21, 2014 / 07:32

    Wat een leuk idee, ik hou van dit soort initiatieven! Jammer dat het een beetje uit de richting is, anders ging ik zeker even kijken.

  2. Anja vd Heijdt mei 21, 2014 / 09:44

    Wat een leuk idee! Voor mij veel te ver weg om even langs te wippen, maar ik wens je veel plezier!

  3. Sara mei 21, 2014 / 13:25

    Wauw wat een ontzettend leuk idee. Jammer dat het zo ver weg is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *