‘Vintage events in januari + giveaway tickets!’

Deze maand zijn er weer een aantal leuke events waar je vintage kan shoppen en Vintage Per Kg komt hierbij zelfs naar de provincie Groningen! Hoe gaaf is dat?! Ik had ze er al een paar keer om gevraagd en het was nog zoeken naar een locatie destijds, maar het is gelukt! ! 18 & 19 januari kan je er terecht. Meestal is de entree van het Vintage per Kg event gratis. Ik weet niet zeker, maar volgens mij dit keer ook! Voor mijn vorige review, klik hier.

VPK-Groningen

vintage per kg jan 2014

Het weekend van 26 janauri is het topdrukte! De Fashionista party gaat van gang, Vintage per KG heeft een event maar ook PreLoved is weer terug in de Eemshaven in Groningen.  Na lang wikken en wegen en met mijn gezondheid in mijn achterhoofd, heb ik ervoor gekozen om naar het PreLoved event te gaan. Mijn vorige review hierover kan je hier vinden.  Voor het PreLoved event heb je tickets nodig. De vorige keer was het uitverkocht, dus wees er snel bij!

win een ticket naar het Preloved event

Nu komt het leukste gedeelte: Ik mag een ticket weggeven voor het PreLoved event 26 januari as.! Wil jij heen? Zo maak je kans!

Voor extra kansen:

 • +1 Volg mij op Twitter en tweet over deze winactie.
 • +1 Volg PreLoved op Facebook.

Je naam kan in totaal 3 keer voorkomen in de fruitmachine. Zondag 19 januari word de winnaar bekend! Naar welke events ga jij deze maand?

Liefs,

Kim

En de winnaar is… Paula B!! Gefeliciteerd 🙂

6 Reacties

 1. Birte januari 5, 2014 / 21:20

  Superjammer dat het evenement zo ver van m’n deur is, anders had ik meteen meegedaan!

  • vintageandbeauty januari 5, 2014 / 21:30

   Vind ik ook! Had je graag ontmoet 🙂

  • vintageandbeauty januari 13, 2014 / 15:54

   Ooh leuk, ben benieuwd wat je nu voor leuks gaat scoren! Hoe gaat het met je? x

 2. Paula B januari 13, 2014 / 18:47

  Ik doe mee!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *