‘It’s like Tinder for closets! ‘

Van de dating app Tinder hebben jullie ongetwijfeld wel eens gehoord. Je upload foto’s via Facebook, maakt een profiel aan en ‘heart’ mensen die je er leuk uit vind zien. Vindt iemand jou ook leuk en heb je hierdoor een match dan krijg je een berichtje. De app Darpdecade werkt exact hetzelfde maar dan voor vintage kleding. Benieuwd? Lees dan snel verder!

vintage shopping tip tinder for closets koffer

vintage shopping tip tinder for closets robin

Dit concept is bedacht doen twee studenten elkaar foto’s stuurden van kleding die ze wouden swappen. Het woord Darp is afgeleid van het Latijnse woord Darpum en betekent dat iets onwijs vet is. Robin Balser, C&O en Evangelist van Darpdecade vertelde me vol passie over het concept. De bedoeling is dat je kleding upload en zelf kijkt tussen kleding van anderen. ‘Hearten’ jullie elkaars kleding dan is er een ruil mogelijk en kan je vervolgens met elkaar ruilen. Een onwijs tof idee en het lijkt me ideaal als je onderweg naar huis niks te doen hebt.

vintage shopping tip tinder for closets shirt

Tijdens de Closet sale in de Boom mocht ik van Robin wat uit de koffers die hij had meegebracht kiezen. Hij deed dit ter promotie van het concept. Uiteraard wou ik graag met hem swappen en ik gaf hem een newborn muts met vintage broche die ik zelf had gemaakt inruil voor dit onwijs toffe shirt.

Hebben jullie wel eens gehoord van dit concept en wat vinden jullie hiervan?

Liefs.

Kim

7 Reacties

 1. Natascha mei 28, 2014 / 07:04

  Wat een tof concept! Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ik vind het een erg goed idee!

 2. (Red) Sonja mei 28, 2014 / 09:41

  Wat een leuk concept! Klinkt als een gat in de markt! 🙂 Zou het zeker gebruiken! (Ware het niet dat mijn telefoon 0,0 geheugen heeft en de app er waarschijnlijk niet meer bij past, haha! Maar dat terzijde 😉 )

 3. Laura mei 28, 2014 / 12:03

  Inderdaad een tof concept! Ga er zeker even naar kijken!

 4. lee mei 28, 2014 / 14:46

  klinkt geweldig! ik ben dol op je blog, jij weet altijd van die leuke en handige dingetjes 🙂 keep blogging

  • vintageandbeauty mei 28, 2014 / 20:47

   Wat superlief om te horen, heel erg bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *