Outfit | Warme truiendag 2015!

Het is tijd voor de jaarlijkse Nationale Truien dag! De dag waarbij we stilstaan bij de opwarming van de aarde én het moment om mee te doen aan de campagne. Draag een trui en zet de thermostaat lager. Zo simpel kan het zijn!

Kan je het nog herinneren, die tijd in je jeugd waarbij je in de winter steevast elke dag een dikke trui droeg? Het is trendy maar anders droeg haast niemand een dikke trui meer. Veel mensen zetten simpelweg de thermostaat wat hoger. Een huis waarin deze niet op 21 graden staat zie je haast niet meer. Zelf kan ik niet zo goed tegen de warmte en heb ik het liever een graadje kouder. Goed voor mijn gezondheid maar ook voor het milieu! Langzaam aan warmt de aarde steeds meer op.

Warme truiendag 2015

Daarom roep ik jullie vandaag allemaal op om je favoriete warme trui aan te doen en deze met mij te delen op Instagram met de #warmetruiendagvb! Dit om meer mensen bewust te maken van de gevaren van de opwarming van de aarde. Wil je meer lezen over dit doel? Klik dan even hier. Uiteraard deel ik ook nog even mijn favoriete vintage trui. Ze is zo onwijs warm. Echt je merk het verschil in de kwaliteit met de kleding van nu! Ik maakte de foto’s met mijn favoriete trui toen het onwijs mistig was buiten. De mist geeft de outfit een wat mysterieuze look. Ik ben benieuwd wat jij hiervan vindt! (en natuurlijk van mijn nieuwe haarkleur, yes!)

ENG: Today the Dutch have a special day where we try to make people aware of the global warming by wearing sweaters and turn off the heating. Read more about this campagne here.

Ofcourse I’m joing this campagne! Today I’m wearing my favorite vintage sweater. Isn’t it gorgeous? I just love it. Spread the vintage love and have a nice day!

outfit warme truiendag 5Outfit warme truien dag 1

Sweater: vintage | Leather boots: VanHaren (old) | Glasses: Vogue

outfit warme truien dag 2

Ik wens jullie allemaal een fijne (warme) dag toe!

15 Reacties

 1. Anniek februari 6, 2015 / 06:30

  Supergoed initiatief dit! Ik vind je trui ook echt onwijs leuk, lekker vintage en bijzonder, staat je goed. Zelf heb ik vandaag een hemdje met een langemouwen t-shirt erover aan, met daarover nog een 3 kwartmouwen shirtje, en daarover een blazertje. Geen trui, maar wel lekker warm! 🙂 Liefs!

  • Kim februari 6, 2015 / 09:14

   Dat is ook een goed idee. Fijne dag♡

 2. Jorinda februari 6, 2015 / 09:25

  War een super leuke outfit en trui =)
  Liefs Jorinda

 3. Sonja februari 6, 2015 / 10:57

  Hele leuke outfit! Die trui ziet er inderdaad heerlijk uit! Ik draag thuis ook zoveel mogelijk gewoon een warme trui in plaats van de verwarming hoger te zetten 🙂

 4. Manon februari 6, 2015 / 14:01

  Wat een heerlijke trui om te zien. Mooie foto’s zijn er gemaakt!

 5. Leanne februari 6, 2015 / 15:31

  Mooie outfit en hele mooie foto’s! En een goed idee:)

  • Kim februari 6, 2015 / 16:03

   Dankjewel Leanne! Leuk om te horen 🙂

 6. Nesrin februari 7, 2015 / 08:14

  Gave vintage sweater! Mooie foto’s in de sneeuw.

 7. Griet februari 8, 2015 / 08:25

  Wat een mooie foto’s en je look is erg leuk!

 8. Claudia februari 8, 2015 / 11:33

  Die trui is mooi zeker met deze mooie witte achtergrond. Ik heb helaas geen enkele schone trui meer bij me en ik ga vanavond weer naar mijn huisje. Dus ik kan helaas niet mee doen, maar ik heb wel een thermo legging onder mijn broek aan. Dat is toch lekker warm 🙂

 9. anna en christel februari 8, 2015 / 19:20

  wat leuk! nationale truien dag hahaha, ik zag je al op fb voorbij komen, volgend jaar zullen we meedoen

  xx Anna and Christel

 10. Yuyu februari 9, 2015 / 21:48

  I’m cold just to see you ! But you’re beautiful my dear 😉

  Kiss ! Yuyu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *