Wauw april wat was je mooi!

Wauw wat is april een wervelende maand geweest! Ik schreef me in bij de KvK, sloot een zakelijke rekening af, kreeg mijn eerste officiële opdrachten als ondernemer, ging naar heel veel netwerk borrels, bezocht diverse nieuwe hotspots (zoals de eerste verpakkingsvrije winkel van het noorden) en ging naar Amsterdam én omdat ik nog zoveel vrije tijd had (not) maakte ik tevens ook nog wat outfit foto’s met andere bloggers. Foto’s die jullie inderdaad nog niet gezien hebben (iets met drukte).

Oh, en ik organiseerde de eerste testpanel meeting!

Voor wie het nog niet weet; een paar maanden geleden ben ik gestart met AlleenPuur.nl Een online magazine over Groningen met als rode draad duurzaamheid. Ik schrijf met andere gastbloggers over lekker eten, toffe evenementen en leuke hotspots. De laatste tijd heb ik aardig wat leuke mensen en bedrijven ontdekt en mocht het testpanel een groot aantal producten uitproberen.

Als ik er nu bij stil sta dan was het best druk.

Maar goed. Drukte hoort bij het hebben van een eigen onderneming. Je hebt geen tijd om stil te zitten. Na alles wat ik heb meegemaakt ben ik dankbaar dat ik mijn droom mag volgen. Ik deelde daarom mijn tips om ook anderen te helpen en werd blij verrast door jullie lieve reacties. Heel erg bedankt lieverds!

maiflo dromenvanger

Een terugblik in outfits shoots

In april deelde ik vrij weinig outfit foto’s. In tegenstelling tot voorgaande maanden maakte ik er maar 2 i.p.v. 8!

Ik merk dat ik het steeds leuker begin te vinden om steeds meer inhoudelijke dingen te schrijven. Artikelen zoals duurzame trends voor het najaar maar ook over fijne ontwikkelingen en leuke duurzame tips. Ik heb heel veel ideeën en merk dat ik steeds bewuster ga leven. Er valt een soort rust over me heen. Ik kan echt genieten van het feit dat ik nu eindelijk kan doen wat goed voelt!

Op het gebied van fotografie zit ik overigens niet stil. Ik heb een aantal leuke evenementen op de planning staan en ik blijf andere bloggers fotograferen.

denim jacket 1

Fotografeert door: Lilia.

Hoe kijk jij terug naar de afgelopen maand?

19 Reacties

 1. Manon mei 4, 2015 / 06:55

  Een eigen onderneming is altijd druk, maar je vind het leuk anders had je het natuurlijk niet gedaan!

 2. Kim mei 4, 2015 / 08:18

  Klopt inderdaad Manon. Ik geniet er van 🙂

 3. Lilia mei 4, 2015 / 08:22

  Leuk overzichtje om te lezen! Zou je mij willen linken bij de foto? 🙂 xo

  • Kim mei 4, 2015 / 09:01

   Ohja! Doe ik het overal, vergeet ik het hier. Done!

 4. Northflix mei 4, 2015 / 09:07

  Klinkt inderdaad als een mooie maand!
  Alleenpuur bezoek/volg ik nu ook sinds een paar weken.

 5. Karen mei 4, 2015 / 09:08

  Wat een leuke terugblik en wat een fijne mijlpalen.

 6. Lesley Van de Langkruis mei 4, 2015 / 09:19

  Fijn dat je zo een goede maand hebt gehad! Ik kijk terug naar een maand waarin in weer super veel geleerd heb over mezelf en daarnaast ook nog eens weer gegroeid ben met het bezoekersaantal op mijn blog! Veel leren is leuk en houd je inspirerend! Succes met je bedrijf 🙂

  • Kim mei 4, 2015 / 09:27

   Klopt! Wat fijn dat het zo goed met je gaat. Ben heel benieuwd wat je geleerd hebt 🙂

 7. maroussia mei 4, 2015 / 11:10

  Fijne terugblik! Knap van je hoor. Veel succes verder. Ik zal even op alleenpuur kijken ^^ x

 8. Kim mei 4, 2015 / 12:12

  Volgens mij kom ik voor het eerst op je blog, maar wat maak je een prachtige foto’s zeg!
  En over een eigen onderneming kan ik een beetje meepraten. Mijn vriend en zijn broer hebben een eigen bedrijf opgezet, en ik moet ze er soms aan herinneren dat ze ook slaap nodig hebben!

  • Kim mei 4, 2015 / 13:55

   Dankjewel Kim, super leuk om te horen! Wat goed dat je ze af en toe aan de jas trekt. Dat hebben ‘wij ondernemers’ echt nodig haha.

 9. Anouk Kolkman mei 4, 2015 / 14:18

  Wat gaaf dat je je eigen onderneming bent gestart! Ook tof om te lezen dat je juist minder outfitposts plaatst. Niet dat dat niet leuk is, maar wanneer je er achter komt dat je passie ergens anders ligt, moet je daar achteraan gaan jagen! Heel veel succes met alles!

 10. Nesrin mei 4, 2015 / 19:51

  Ik vind de eerste foto heel erg mooi. Wat een maand en fijn dat je zo goed bezig bent voor je onderneming.

 11. Petra mei 4, 2015 / 21:33

  het klinkt allemaal zo heerlijk druk maar positief…leuk te lezen dat je er zo van geniet…enne Kim, het vest op de eerste foto blijf ik echt geweldig leuk vinden….zo apart!

 12. Natasja mei 5, 2015 / 11:38

  Je staat duidelijk niet stil! Gaaf dat je meer kansen krijgt 🙂 keep it up.

 13. sherry mei 5, 2015 / 22:44

  Leuk dat je je onderneming bent gestart. Oh en die foto is prachtig.

 14. Anniek mei 7, 2015 / 06:03

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat, en dat je zoveel leuke dingen mag doen en ontdekken. Gaaf joh, het is je echt gegund! Zelf heb ik ook een behoorlijk drukke maand achter de rug, maar dan vooral qua school, en daarnaast proberen nog een blog te onderhouden, haha 🙂 Nu nog even lekker genieten van mijn laatste paar daagjes vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *