‘Welcome to my new website!”

Welkom op mijn nieuwe site! Ik liep al lang rond met het idee om mijn site te vernieuwen. De lay out was niet zoals ik het wou en ik vond het wat te rommelig. Na een paar weken denken, ontwerpen en veel overleggen heb ik met mijn vriend (eigenaar van BenZoid) deze nieuwe site gemaakt.

Vandaag ga ik nog druk bezig met de puntjes op de i te zetten maar ik ben wel al heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe site vinden!

Liefs,

Kim

11 Reacties

 1. linda november 11, 2013 / 10:53

  Wat een metamorfose en leuk design! Ben erg benieuwd hoe het word met alle puntjes op de i πŸ˜‰

  • vintageandbeauty november 11, 2013 / 11:49

   Bedankt! Er staat nog niet bij elke post een foto bij het overzicht. Dus ik mag nog een paar uurtjes downloaden van mn oude blog (heb lang niet alle foto’s meer) + uploaden. A girl gotta do what a girl gotta do πŸ˜‰

 2. robin november 11, 2013 / 13:22

  ziet er erg goed uit! πŸ˜€ gongrats

 3. Tamara november 12, 2013 / 13:59

  Nice πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *