3x super leuke YouTubers

Hello monday! Ook heerlijk genoten van het zonnetje? Ik heb ( gedeeltelijk noodgedwongen) het heerlijk rustig aan gedaan. Denk aan zon, meer en strand en een dagje toerist uithangen in eigen land. De reis ging zaterdag naar Bourtange. Echt een prachtige vestigingsstad in het Noorden van het land. Als kind kwam ik hier geregeld en ik kreeg toen de indruk dat het mega groot was. Stiekem valt dat natuurlijk hartstikke mee. Al blijven de molens wel indrukwekkend ;).

20160405174446_IMG_5611

Tijdens deze trip heb ik een aantal foto’s gemaakt en wat beelden opgenomen. Ik heb nog geen idee wat ik ermee ga doen. Het filmen an sich vond ik namelijk vooral erg leuk haha. De komende tijd kunnen jullie elke zondag een video verwachten want ik ga een aantal super leuke dingen bezoeken én ik ga een lookbook video opnemen. Totaal iets anders dan wat jullie wellicht gewend zijn maar ach, mijn stijl is ook niet in een hokje te stoppen.

Daarom wil ik ook vandaag 3 YouTubers uitlichten die ik zelf erg inspirerend vind. Meiden die – zover ik weet- nog niet zo heel bekend zijn in Nederland maar die wel opvallen juist doordat ze zo zichzelf zijn. Kijk mee en laat mij weten wie jouw favoriet is!

No 1: Elise Buch 

Elise heeft echt onwijs mooie dreads. Stiekem fantaseer ik al jaren om hetzelfde te laten doen maar helaas is mijn haar toch echt veel te dun hiervoor. Jammer, maar je kan niet alles hebben toch? Naast haar prachtige haar ben ik echt verliefd op haar interieur en vind ik het inspirerend hoe ze exact hetgeen doet waar zij zo blij van wordt. De muziek past bij je ofniet. Ik word er in ieder geval erg vrolijk van!

Kate- Louise

Another pretty English girl! Kate- Louise maakt echt onwijs gave video’s. De muziek, haar stijl en haar persoonlijkheid… echt het knalt van het scherm. Heer-lijk!

Coolirpa


Coolirpa is het kanaal van April. April maak al sinds oktober 2010 waanzinnige video’s en heeft al een enorm bereik. Wat mij zo aanspreekt aan haar kanaal is het feit dat ze van kleding van de kringloop nieuwe, trendy kleding maakt. Zo maakt ze van een saaie jurk (die je zelfs nog niet aan je oma zou geven) een super sexy zomer jurk. Dankzij April krijg ik het gevoel dat ik dit ook prima zelf moet kunnen. Haar enthousiasme is echt enorm aanstekelijk. Maar eens even kijken of ik net zoveel talent heb 😉

Volg jij ook mensen via YouTube? Zo ja; wat vindt je van mijn kanaal? 

Liefs,

Kim

9 Reacties

  1. Dhini april 11, 2016 / 10:45

    Leuk…ik kende ze nog niet. Ik ga kijken

  2. Simone april 11, 2016 / 12:34

    Aah je moet echt boncolor gaan kijken! Is een nederlands meisje uit rotterdam en ze gaat heel vaak naar vintage markten enzo!

  3. Mariska april 16, 2016 / 13:56

    Ah wat een leuke video’s! Ik volg echt maar 3 mensen op Youtube waaronder Nikkietutorials. Moet vaker gaan kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *