Agenda: De leukste events in November!

Movember, de maand die in de teken staat van de geweldige actie waarbij mannen hun baard laten staan om aandacht te vragen voor het goede doel.

Maar ook de maand waarin onwijs veel leuke events beginnen, zo nét voor alle kerstmarkten aan. Omdat het zoeken van events best wat werk kan zijn, zet ik weer alles voor jullie op een rijtje. Dit keer veel kunst, vintage maar ook fijne ruilbeurzen!

 • 1 november: Museumnacht in Amsterdam. 1 keer per jaar openen 50 musea in Amsterdam de deuren tijdens de museumnacht. Tijdens deze editie zijn er meer dan 250 evenementen.
 • 1 en 2 november: Grote Verzamel- en curiosamarkt te Utrecht.
 • 2 november: Wijvenkraam– vlooienmarkt voor meiden van alle leeftijden- vindt plaats in Arnhem. Entree is 2 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis).
 • 2 november: Brebl Sale te Nijmegen. De allereerste editie die The View Concepts organiseert waar iedereen kleding kan kopen en verkopen.
 • 7 en 8 november: Vintage Kilo Sale organiseert een Winter editie. Dit event vindt plaats in Heemstede.
 • 8 en 9 november: The Vintage Rebel organiseert weer een vintage per kg sale. Dit keer vindt het plaats in Breda. Benieuwd naar dit event? Lees mijn review hier.
 • 16 november: Ruilfeest georganiseerd door Darpdecade en ESN in Groningen.
 • 19 november: Fashionswop in hartje Leeuwarden. Kom lekker ruilen!
 • 22 november: Veur mannen met Smoak in Groningen. Let’s Gro organiseert weer een fantastisch event dat je als Groninger zeker moet bezoeken! Denk aan een leuke demos waar lokale ondernemers vakmanschap laten zien, heerlijke en vooral diverse hapjes, inspirerende gastsprekers maar ook een heuse barbershop die een leuke actie gaat doen of aan een gave mini bus waar je op de foto kan. Leuk weetje: ik werk ook mee aan dit event én zal aanwezig zijn voor het maken van Streetstyle foto’s. Let’s meet!
 • 22 november: LE Bazarre in Utrecht. Een super leuk event bomvol groene initiatieven, vintage, kunst, grafisch design en zelfs groene energie.
 • 22 en 23 november: Europa’s grootste vintage event wordt georganiseerd in Utrecht. Dé plek voor alle vintage- junkies!
 • 28,29 en 30 november: I love beauty event. Hét event voor alle beauty lovers. Georganiseerd door Miss Lipgloss.

En alvast een tip voor december: vanaf 3 t/m 7 december is er de Winter- Fair in Rotterdam. Een gezellig familie event dat in het teken staat van de aankomende feestdagen. Denk aan leuke workshops, een modeshow en veel shopplezier. Mannen wees niet bang; ook voor jullie is er veel te zien! Met de kortingscode: JFKVYSXR koop je een entreekaart voor 10 euro i.p.v. 13,50 euro voor een volwassene.

Weet jij nog een leuk event? Mail naar: info@vintageandbeauty.com

13 Reacties

 1. Petra oktober 31, 2014 / 10:03

  Echt leuk deze Movember agenda, ik zie er 2 leuke evenmenten op staan in mijn eigen woonplaats, die ga ik zeker even opschrijven, thanx!

  • vintageandbeauty oktober 31, 2014 / 12:12

   Leuk om te horen!

 2. (Red) Sonja oktober 31, 2014 / 11:46

  Leuke post weer! Ik ga zelf naar de VerzamelaarsJaarbeurs weer 🙂

  • vintageandbeauty oktober 31, 2014 / 12:12

   Thanks <3 Oeh leuk! Enjoy!

 3. Joyce oktober 31, 2014 / 14:34

  Wat een leuk artikel! Misschien dat ik naar het I Love Beauty Event ga, maar dat weet ik nog niet zeker!

 4. Natasja november 2, 2014 / 08:25

  Wat een fijn overzicht! Dankjewel. 🙂 Le Bazarre klinkt erg tof!

 5. Paola november 2, 2014 / 09:01

  Er zitten leuke tips tussen! Ik hou een aantal in gedachte!

 6. Claudia november 2, 2014 / 11:00

  Wat een leuke events. Vooral die vintage voor kilo lijkt me super gaaf.

  • Kim februari 24, 2015 / 09:06

   Hoi Femmie,

   Dat ben ik nog zeker! Van de afgelopen maand staat er al een artikel online. Die van maart komt volgende week online. Heb je nog tips?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *