Review event: Vintage kilo Sale Groningen

Het eerste weekend van juni gaat al goed van start met het Vintage kilo sale event dat georganiseerd werd door Preloved Store in samenwerking met The Vintage Rebel. Dit keer werd er gekozen om het Oude Postkantoor in het centrum Groningen te gebruiken als locatie en dit gaf het event een bijzonder tintje.

events vintage kilo hosted zaal

Het Oude Postkantoor in Groningen is echt een bezoekje waard. Het pand heeft een prachtig plafond en mooie hoge, grote ramen. Voor het event op de zaterdag begon, stond er buiten al een rij te wachten om bij het start van het event meteen als een zwerm bijen te verspreiden over de ruimte. Binnen de kortste keren werd de grote zaal gevuld en in de hoek, die speciaal werd afgeschermd voor het verkleden, was het dringen geblazen voor de spiegel. Wat een volk kwam er af op dit event!

event vintage per kilo hosted jeans

event vintage kilo sal hosted rek

Dit keer was er naast vrouwenkleding ook mannen kleding beschikbaar en dit viel goed in de smaak. Er was vollop keuze in Levi’s broeken, leren instappers, shorts, denim, blouses en jurken en de voorraad tassen werd constant weer aangevuld. Ik bleef maar leuks zien en besloot na een uur wijselijk maar richting de kassa te gaan.

event vintage per kilo hosted eten

Helaas had ik dit iets eerder moeten bedenken want echt wat was het druk! Ik heb bijna een halfuur in de rij gestaan, dit heb ik niet eerder meegemaakt bij een vintage per kg event. Ongekend druk voor een event in Groningen. Zo te zien is er zeker interesse in vintage! Enig nadeel van het wachten was dat het door de warmte aardig benauwd was binnen. Ik kan hier zelf erg slecht tegen en ben tussendoor een aantal keren naar buiten gegaan. Ondanks dit heb ik een onwijs leuke middag gehad. Sowieso was de combinatie van gratis entree, een locatie in het centrum van Groningen én een groot aanbod vintage zeker voor herhaling vatbaar!

Tijdens het event zag ik ook een aantal mensen die er onwijs tof uitzagen. Morgen laat ik hen zien in een streetstyle artikel.

Liefs,

Kim

6 Reacties

 1. Manon juni 4, 2014 / 08:02

  Ik hou niet zo van vintage, maar soms zie ik er wel hele leuke dingen tussen zitten.

 2. (Red) Sonja juni 4, 2014 / 10:24

  Klinkt echt superleuk! Ik ben één keer bij een vintage per kilo event geweest, waar de entree niet gratis was, maar ik had gelukkig een vrijkaartje. Maar ik heb daar toen zo weinig gevonden dat ik niet snel toegang zou betalen. Gratis is dus wel echt ideaal! 🙂 Dan ben je in ieder geval niks kwijt als je niks leuks vindt 🙂

  • vintageandbeauty juni 4, 2014 / 13:06

   Dankjewel! Was het ook, echt niet te zuinig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *