Closed – Giveaway win a vintage beautycase!

Eindelijk kan ik deze winactie met jullie delen, echt hier keek ik naar uit! Al enige tijd was ik achter de schermen bezig met het zoeken naar een leuke vintage beautycase nadat ik zoveel leuke reacties kreeg op de vorige actie. Ik vond er een maar na een tijdje begon ik te twijfelen en uiteindelijk vond ik een mooie zwarte beautycase uit de jaren 50 mรฉt polka- dot voering!

winactie vintage beautycase verjaardag open

Uiteraard wou ik ook graag de beautycase vullen met wat leuke dingen. Wat zit er dit keer in?

 • een bandana van het merk Be Bop Hairbands beschikbaar gesteld door Looks Like Vintage. Echt een eyecatcher voor in de zomer en hรฉt item om te dragen naar een festival.
 • de Meisjes van Willem maken onwijs leuke dingen waaronder handgemaakte kaarten. Van hen krijgt de winnaar een leuk setje + een setje vintage oorbellen.
 • om je outfit nog helemaal af te maken zit er nog een leuke ring + armband van het merk Stardust in de beautycase. Stardust is een beginnende webshop en verkoopt leuke handgemaakte sieraden voor een budget prijs. Deze webshop is zeker een bezoekje waard!
 • Tot slot vul ik de beautycase nog met een paar fijne beauty producten.

winactie vintage beautycase verjaardag dicht

Wil jij deze beauty winnen? Doe dan het volgende:

 • Volg mij op Bloglovin & Like dit bericht (verplicht)
 • Laat mij hieronder weten dat je meedoet en wat je hebt gedaan (verplicht).

Extra kans maken?

 • Volg mij op Instagram (+1)
 • Volg mij op Facebook (+2) en deel deze actie (+1)
 • Volg mij op Twitter (+1) en Twitter over deze winactie (+1). Vergeet mij niet te taggen.

Veel succes allemaal! Op 8 juni ontvangt de winnaar een mail.

Liefs,

Kim

32 Reacties

 1. Marisca mei 11, 2014 / 18:30

  Hi Kim, van harte proficiat met je verjaardag en wat lief dat je trakteert op zoveel moois. De beautycase is zo cute met de duts. <3 En ook de andere goodies zijn super gaaf. Ik volgde je al op Bloglovin en heb het bericht geliked. En volgde je al op FB en Instagram. Allemaal onder mijn eigen naam (mariscadikkeboer). Liefs en fijne verjaardag!

 2. Lise mei 11, 2014 / 18:30

  Hooi Kim,

  Ik wil graag kans maken op de gevulde beautycase!!! Lijkt me erg leuk om te winnen !
  Ik heb je gevolgd op Instagram, ik ”vind je leuk” op Facebook en het bericht gedeeld, ik volg je op bloglovin en heb ook dat bericht geliket. Helaas heb ik geen twitter meer, maar anders had ik je daar natuurlijk ook gevolgt en gedeeld.

  Nu duimen maar!!

 3. Olga mei 11, 2014 / 18:38

  Lieve kim van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat een geweldige actie ik doe mee en heb alles gedaan dus nu duim ik als een gek xx

 4. pleun mei 11, 2014 / 18:40

  Hee Kim!
  Wat een gaaf idee voor zo’n winactie. De beautycase is echt geweldig en niet te vergeten de andere leuke dingetjes. Ik ben net nieuw hierop dus ik heb geen idee hoe ik dit moet liken haha (shame on me). De rest heb ik allemaal gedaan! ๐Ÿ™‚ Fijne verjaardag nog. xx liefs

 5. Jorinda mei 11, 2014 / 18:42

  Gefeliciteerd =)
  Ik doe zeker mee , ik heb alles gedaan:

  Bloglovin gevolgd en geliked : Jorinda
  Facebook pagina geliked en gedeeld : Jorinda
  Twitter gevolgd en getweet : @xJORINx
  Instagram: xjorinx

  Liefs Jorinda

 6. Sandra mei 11, 2014 / 18:44

  Mensen, echt mee doen hoor. Ik heb toevallig mogen zien wat erin zit en nee… dat mag je niet missen! Kim heeft een toffe winactie weer en ik doe lekker mee! ๐Ÿ˜€

  Volgde je al op bloglovin en facebook ( like duh! ), ook heb ik je winactie gedeeld! De rest doe ik niet echt aan haha. ๐Ÿ˜› Maar goed, deleeen! en lieve mensen, echt echt meedoen! het is echt echt een supergaaf pakketje!

  <3

 7. Marieke mei 11, 2014 / 18:54

  Happy birthday to you, happy birtday to you. Happy birthday, happy birthday, happy birtday to you. Hopelijk heb je een leuke dag gehad met slingers:
  ———————\ /——————————–
  V V V V \__________/ V V V V V V V
  V V V
  Doe graag mee met de winactie! Super leuke beautycase! Ik volg je op Bloglovin en heb je artikel geliked!

  • Marieke mei 11, 2014 / 18:55

   Slinger is alleen niet echt goed overgekomen..

 8. Sabs mei 11, 2014 / 19:03

  Gefeliciteeeeeeerd!! Veel kado’s mogen ontvangen? ๐Ÿ˜‰
  Die beautycase is zo gaaf! Die had mijn moeder ook vroeger en ik speelde er altijd mee! Ik ga duimen want deze schreeuwt mn naam :)) First vintage item!

 9. Eline mei 11, 2014 / 19:11

  Happy birthday to you!! Ik wil hรฉรฉl graag mee doen!

  Ik volgde je al op Facebook en nu volg ik ook al jouw sociale media kanalen. Super leuke give-away, en die beautycase… cuteness overload! X Eline

 10. Tamara mei 11, 2014 / 19:17

  Whoehoeii feli!!
  Doe graag mee! Wat een leuke case!!
  En handigggg hihi ik ga ff alles doen wat ik
  Moet doen! Insta/fb/tweet/bloglovin ๐Ÿ˜€

  • Tamara mei 11, 2014 / 19:28

   Done all that ๐Ÿ˜‰

 11. Birte mei 11, 2014 / 19:39

  Wat een leuke winactie, ik doe mee. Heb alles gedaan wat ik kon doen, buiten delen op m’n Facebook. Fingers crossed!

 12. Demi mei 11, 2014 / 19:48

  Super leuke winactie Kim! En van harte gefeliciteerd ๐Ÿ™‚
  Ik heb alle stappen doorlopen. Ik volgde je al op Facebook, Bloglovin en Instagram.
  Ik volg je nu ook op Twitter, ik heb getweet over de winactie, ik heb de post geliked op Bloglovin en gedeeld op Facebook <3

  Nu hard duimen!!

 13. Caat Atteveld mei 11, 2014 / 19:51

  Gefeliciteerd!!! Mooi dag om jarig te zijn, 11 mei ๐Ÿ˜‰
  Wat een geweldige actie heb je bedacht, ik doe heel graag mee.
  Facebook, Instagram, Bloglovin, ik volg ze allemaal ๐Ÿ™‚

 14. Corinne de Keijzer mei 11, 2014 / 22:28

  Hoi Kim! Jeeeej!! Gefeliciteerd! Ik volg je hier en op Twitter, heb je bericht geliked en geRT! Zo’n onwijs leuke prijs kan ik niet voorbij laten gaan… ๐Ÿ™‚ x Corinne

 15. Nynke mei 12, 2014 / 06:40

  Hiep hiep hoera! Ik volg je op bloglovin en op FB en heb het artikel op FB gedeeld

 16. Melissa mei 12, 2014 / 11:33

  Erg leuke winactie! Ik heb mee gedaan! Bloglovin gevolgd en geliked, facebook pagina geliked, twitter gevolgd en getweet en instagram gevolgd! Alles onder de naam van Rockinheels, behalve mijn facebook dan ๐Ÿ˜‰

  xxx

 17. Anja vd Heijdt mei 12, 2014 / 12:29

  Wat een leuke actie, andere mensen trakteren op een stukje taart maar een stukje vintage beauty is natuurlijk helemaal leuk ๐Ÿ˜‰ Ik volg je op blogloving en heb het bericht geliked en natuurlijk volgde ik je al op Facebook en heb maar gelijk het bericht gedeeld daar. Xx Anja

 18. Lis N mei 12, 2014 / 15:40

  Hoi^^ wat een leuke giveaway en nogmaals gefeliciteerd!
  Ik volg je op bloglovin en FB als Lis Nathaly en op IG als @raccooneyes_
  Much love,
  Lis //

 19. jessica mei 12, 2014 / 17:20

  Ik doe mee hoor. wat een onwijs gave winactie. Zoยดn mooie beautycase. Geliked op blogloving, geshared. Ik volg je op facebook en heb ook daar de actie gedeeld onder de naam crossjesje.

 20. M.Boomsma mei 12, 2014 / 17:27

  Wat heb je een leuke winactie!
  I love vintage stuff!! Ik sneup altijd naar leuke spullen en haal ook inspiratie bij jou vandaan.
  I love polkadots en een zwarte past overal bij.

  Ik volg je op FB, bericht geliked en gedeelt.
  En volg je ook op Bloglovin.
  Als ik instagram nog had en twitter dan volgde ik je daar zeker ook op.

  Succes met een winnaar zoeken en wens de winnaar er alvast veel plezier mee!

  Xx

 21. Sara - Window On My Wardrobe mei 12, 2014 / 19:49

  Proficiat met je verjaardag!
  Hele leuke winactie, wat een mooie beautycase! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚
  Ik volg je op Bloglovin en heb dit bericht geliked + ik volg je op twitter.

  X Sara

 22. Anne mei 12, 2014 / 21:55

  Superleuk!! ik heb als extra’s je gevolgd op fb en daar de actie gedeeld ๐Ÿ˜€

 23. Rowan - Rebellious yet Romantic mei 14, 2014 / 07:27

  Aah, hoe kan ik deze over het hoofd zien? Ik doe supergraag mee, wat een leuke give-away. ๐Ÿ™‚ Ik heb alles gedaan (Rebelliousyetromantic of Rowan dh), behalve het delen via FB en Twitter. In totaal dus +4 punten naast de verplichte dingen. Nu maar duimen. ๐Ÿ™‚ Liefs, Rowan

 24. Natascha mei 19, 2014 / 20:23

  Wat een gave en originele winactie! Ik doe dan ook heel graag mee:) ik volgde je al, en heb dit bericht geliked ๐Ÿ™‚

 25. Liesbeth mei 21, 2014 / 12:15

  Ik ontdek hier net je site en meteen al zo’n leuke winactie! ๐Ÿ™‚

  Ik volg je ondertussen op bloglovin en deelde de post. Zelfde voor Twitter en ondertussen volg ik je ook op Instagram รฉn Facebook ๐Ÿ™‚ Alles met een variatie op lily’s lifestyle of lilysbe.

 26. Ellevitb mei 21, 2014 / 13:53

  Hoi Kim, ik heb jou blog maar pas sinds vandaag ontdekt. Zelf heb ik nog niet zo lang bloglovin’, maar heb je sinds een paar dagen geleden ontdekt! Je hebt een super toffe blog! En wat een leuke winactie ook! Heb ook meteen meegedaan… Veel succes nog!!

  groetjes
  Laura

  • vintageandbeauty mei 21, 2014 / 19:03

   Hoi Laura, Wat leuk om te horen dat je mijn blog leuk vindt! Echt super tof, dankje ^^.

 27. Iris mei 23, 2014 / 20:17

  Leuk! Kwam net je blog tegen bij de fb-event pagina van de closet sale van morgen, waar ik zeker een kijkje kom nemen. ๐Ÿ˜‰ Maar deze case zou ik toch ook zeker graag winnen! Ik volg je nu + geliket!

  • vintageandbeauty mei 23, 2014 / 21:17

   Super tof dat je ook morgen komt Iris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *