Outfit: Vintage Birthday party

Je verjaardag, het blijft een speciale dag. Een dag waarop ik me altijd lekker op tut maar ook een dag waarop ik steevast denk;’What to wear?’ Stom is dat want de laatste tijd heb ik onwijs veel inspiratie en draag ik elke dag wat anders. 

outfit vintage birthday detail

Na een moment van twijfel besloot ik om mijn nieuwe vintage jurk van Liz Boetiek aan te gaan doen. De jurk is mooi getailleerd en heeft een onder rok. De stof is echt van prachtige kwaliteit, heerlijk zwierig en mooi gedetailleerd. Ik ben er helemaal bij mee en dat voor een klein prijsje!

outfit vintage birthday party

Onder mijn jurk droeg ik mijn nieuwe schoenen die ik afgelopen week kocht bij Scapino. Al tijden zocht ik pumps van leer die lekker liepen en net toen ik er niet naar op zoek was kwam ik deze leren in de sale tegen. (lees:  eigenlijk was ik die dag op zoek naar dé leren handtas die overal bij staat). Ik besloot ze maar te kopen want zeg nou zelf leren pumps voor 35 euro met een klassieke look? Die zie je niet snel! Bij deze jurk droeg ik mijn heerlijke nieuwe parfum Jour van Hugo Boss die ik kreeg van een vriendin. Echt een heerlijke tijdloze parfum.

Wat vindt jij van deze outfit? En zouden jullie het leuk vinden als ik mijn cadeautjes in een aparte post laat zien?

Liefs,

Kim

10 Reacties

 1. Tamara mei 13, 2014 / 11:42

  Good looking! Alweer tiptop!

  • vintageandbeauty mei 13, 2014 / 11:58

   Dankjewel Tamara <3

   • Tamara mei 13, 2014 / 12:21

    You’re welcome 😉
    Ps apart bericht met kadoooooo’s altijd leuk hihi!! Xx

 2. Jorinda mei 13, 2014 / 12:08

  Wauw super mooie jurk =)
  Lijkt me erg leuk een apart bericht met je kado’s !
  Liefs Jorinda

 3. Anja vd Heijdt mei 13, 2014 / 15:12

  Wow, wat een gaaf supervrouwelijk jurkje heb je aan. En toch een beetje stoer ook door het spijkerjasje erboven. Leuke combi. Hakken kan ik bijna niet dragen, maar ik vind ze bij anderen altijd heel mooi staan. Zijn ze ook een beetje comfi? Een kadootjesblog is altijd leuk 😉

 4. Lisanne mei 13, 2014 / 20:06

  Wat een mooie jurk!!

 5. Anouk mei 13, 2014 / 21:01

  Waar is je jasje van? Ik vind ‘m namelijk geweldig 🙂 En nog gefeliciteerd! xo

  • vintageandbeauty mei 13, 2014 / 21:38

   Dankje! Hij is van de H&M. Heb hem daar twee jaar geleden gekocht gok ik. Blijft een favoriet 🙂

  • vintageandbeauty mei 13, 2014 / 21:39

   Aah dankje lieve Svenja! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *