Hier wordt je toch blij van!

Oh wat is het heerlijk om af en toe stil te staan bij de kleine dingen. Het geeft een trots en voldaan gevoel, is goed voor je humeur en daarnaast mogen we allemaal – vind ik – wel wat meer trots zijn op onszelf. Want ook al gaat het soms niet zo goed, je staat er toch en doet je best. Dat is wel een Tony reep waard vindt je niet?

Vandaag wil ik daarom mijn happy moments met jullie delen. Ik zal vandaag ook op instagram mijn favoriet zetten.

 

Geluksmomentjes

-Fotograferen tijdens het vintage per kg event van The Vintage Rebel. Deze mensen zijn zo onwijs lief, gezellig en de sfeer is er altijd zo goed. Ik stuiterde als een blij ei rond. Heerlijk! De foto’s die ik gemaakt heb vindt je overigens hier. 

-Bijkletsen met lieve Bloggers. De laatste tijd spreek ik steeds vaker met andere bloggers af en ik geniet er enorm van. Heerlijk om te praten over een gezamenlijke passie!

-2 boeken uitlezen in bed. Heerlijk!

lezen in bed - vintage glossy - vintageandbeauty.com

Mooie mensen mogen fotograferen. De laatste tijd krijg ik steeds meer fotografie klussen. Ik fotografeer voornamelijk bij dingen met een groen randje maar ook bloggers staan steeds vaker voor mijn lens. Zo leuk vind ik het! Nóg leuker is dat ik tegenwoordig (oh yeah!) een andere camera heb. Op instagram heb ik mijn nieuwe camera gedeeld (ik weet niet zo goed hoe ik die foto hier kan delen) Maak dus daar even kennis met mijn Canon EOS 70D. Serieus, dit is een aanrader!

-Weekend Utrecht met een goede vriendin. Dit weekend ga ik naar Utrecht naar een goede vriendin toe en ik heb daar zo onwijs veel zin in. Het is zo fijn om je te omringen met mensen die zo inspirerend zijn.

retro camper - op reis - bohemian dream - vintageandbeauty.com

Bron.

-Een droom ontdekken waarvan je niet wist dat je deze had. Afgelopen week las ik over de Digital Nomads. Deze mensen hebben alles opgezegd in Nederland, een caravan gekocht en zijn gaan reizen door Europa. Bestemming? Onbekend. Het lijkt me zo fijn om zo rond te trekken over de wereld. Ik merk dat ik steeds meer behoefte heb aan die vrijheid van materialisme. Het niet bezitten van spullen maar puur genieten van het moment. Waarom niet? Vraag ik me steeds vaker af.

Weer voor een jaar aan de bak mogen. Ik ben in april dit jaar gestart met AlleenPuur en ik ben zo blij dat het allemaal zo goed gaat! Er zijn inmiddels 9 bloggers die zich inzetten voor de site en ik ontvang wekelijks nieuwe aanmeldingen. Het besef dat ik voor deze leuke meiden een aantal super leuke deals binnen heb gehaald voor volgend jaar, maakt me zo intens blij.  Ik kan niet wachten totdat het een Stichting is die de jeugdwerkloosheid aan pakt via Bloggen. Het is nog wat zoeken naar de juiste mensen maar wie een droom heeft komt er wel!

70s shoes - boho shoes - wijde pijpen - vintageandbeauty.com

-Huilen van geluk. Ik ben zo blij met mijn leven. Nog geen jaar geleden zag het er zo anders uit. Wat ben ik trots dat ik al deze dingen heb doorstaan en dat ik er zoveel sterker uit ben gekomen. Ik doe wat ik leuk vindt, geniet veel intenser van het leven en merk dat ik geen rijkdom nodig heb om gelukkig te zijn. Heerlijk!

Wat was jouw favoriete moment de laatste tijd?

 Follow

23 Reacties

 1. ellen oktober 15, 2015 / 07:37

  Voor mij is het vooral het besef geweest Dat ik jou heb leren kennen zo veel mee gemaakt al samen ❤ en zou niet meer zonder je kunnen mijn lieve bf!

  • Kim oktober 16, 2015 / 09:33

   Ah wat een schatje ben je ook Ellen <3

 2. Anita oktober 15, 2015 / 07:41

  Wat een mooie dingen en gaaf dat je nog steeds aanmeldingen krijgt van mensen die je willen helpen!

  • Kim oktober 16, 2015 / 09:33

   Ik mag in mijn handen knijpen :). Mocht jij ook ooit iets willen delen, mail gerust!

 3. Dina oktober 15, 2015 / 09:30

  Wauw ja, huilen van geluk. Zo herkenbaar!

  • Kim oktober 16, 2015 / 09:32

   Cry babies zijn we ook hé haha.

 4. Manon oktober 15, 2015 / 09:45

  Wat een fijne momentjes! Wat fijn dat je je dit jaar een stuk gelukkiger voelt !

  • Kim oktober 16, 2015 / 09:32

   Daar ben ik ook enorm blij mee :).

 5. Anne-Sterre oktober 15, 2015 / 17:44

  Lekker ja. Huilen van geluk herken ik wel. Mijn vriend schrikt dan altijd een beetje, omdat het soms best vreemd is als ik ineens spontaan begin te huilen haha.

  • Kim oktober 16, 2015 / 09:32

   Haha ik kan het me voorstellen! Mannen denken dan toch vaak dat er iets aan de hand is.

 6. debby oktober 16, 2015 / 05:37

  Wauw wat een mooi en dankbaar artikel! Ik hou ervan als mede bloggers zo blij zijn. Wat een mooie foto trouwens met die wiijde pijpen broek

  • Kim oktober 16, 2015 / 09:31

   Top. Leuk om te horen! En dankjewel, ik ben verliefd op deze broek.

 7. Galina oktober 16, 2015 / 07:47

  Ik wist niet dat je er een stichting van wilt maken, supercool!!! Heel fijn om zo een positief verhaal te lezen. Ik wens je een ontzettend leuk weekend in Utrecht!

  • Kim oktober 16, 2015 / 09:31

   Dankjewel. Fijn om te horen dat het zo goed wordt ontvangen! Ik wil graag meerdere mensen helpen en ik denk dat een stichting hierbij de mooiste manier is om dit te verwezenlijken.

 8. Sanne oktober 16, 2015 / 08:22

  Mooie geluksmomentjes daar kan je van genieten. Een boek lezen in bed is altijd leuker.

 9. Nesrin oktober 17, 2015 / 10:36

  Wat ontzettend mooi dat je zo gelukkig bent! Boeken uitlezen in bed klinkt ook heel goed.

  Mooi geschreven Kim!

 10. Marion oktober 18, 2015 / 08:24

  Wat een mooi artikel! Ik lig vreselijk achter, dus lees het nu pas. Dat laatste, wat ontzettend mooi dat je zo dankbaar bent. Dankbaarheid is zo’n groot goed. En ik kom er nu pas achter dat jij AlleenPuur hebt gestart. Dat wist ik helemaal niet. Nou goed, I have some catching up to do. Dat is duidelijk.

  • Kim oktober 18, 2015 / 20:16

   Ah das helemaal niet erg! Ben ook niet altijd op de hoogte. Is ook bijna niet te doen met alle blogs die we volgen haha.

 11. Els oktober 18, 2015 / 18:49

  Wat een mooie momenten. Ik word ook altijd blij van contact met medebloggers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *