Outfit: Bohemian vibe

shoot op een treinspoor - bohemian fotoshoot - vintageandbeauty.com

Oh, wat vind ik het leuk om deze outfit met jullie te delen! Pakweg een week geleden stond ik in het zonnetje te stralen op deze locatie. Eindelijk kon ik er foto’s maken van mijn favoriete outfit! Zoals jullie wellicht weten ben ik gek op het dragen van vintage bloesjes en hou ik van kleding met een boho vibe. Nou ik denk dat ik met deze outfit de spijker op zijn kop sla. Het is echt 100% Kim. Laat je mij weten wat je ervan vindt?

el dragonlfy bag - fringed tas - tas met fringes - boho tas - vintageandbeauty.com

 

outfit boho vibe - flared jeans - vintage blouse combineren - vintageandbeauty.com

Stiekem was het eerst mijn idee om op deze locatie foto’s te maken van andere bloggers. Ik denk namelijk dat het roestige spoor een fantastisch mooi contrast kan geven. Vooral als je er een blauwe jeans, rood haar of juist iets heel netjes draagt. Heerlijk die contrast van stijlen. Ik hou ervan. Toen ik deze outfit droeg en bedacht dat ik er graag foto’s van wou maken, kwam ik tot de conclusie dat het tijd werd dat ik niet alleen ging voor de perfecte foto’s voor anderen, nu was ik aan de beurt. Heel raar maar tot nu toe ben ik tijdens het fotograferen continu bezig met het maken van de perfecte foto. Ik ga tot het uiterste. Ik zit, lig, hurk en buig mezelf in rare houdingen. Alles voor de perfecte foto. Als dit betekent dat mijn handen stijf worden door de kou dan zei het zo. Maakt een andere een foto van mij dan ben ik echter geneigd om minder kritisch te zijn. Rare gewoonte vindt je niet? Want hierdoor stel je jezelf toch wat ondergeschikt op. Gelukkig neemt Arno altijd uitgebreid de tijd om foto’s met mij te maken. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat van deze shoot. Door de najaarszon krijgen de foto’s een boho tintje. Erg gaaf vindt je niet?

vintage sjaal - boho look - hippie outfit - flared jeans - vintageandbeauty.com

 

Blouse: vintage | broek: flared | shoenen: Bristol | tas: El Dragonfly | horloge: Lucardi* | sjaal: vintage*

Alle items met * heb ik gekregen.

Tot zover mijn praatje over mijn fotografie. Wat vindt jij van deze look? Ben jij ook gek op vintage bloesjes of heb je werkelijk waar geen idee wat je ermee aan moet? Ik hoor het graag! Fijne dag!

Alle foto’s zijn gemaakt door Fotograaf Arno de Jonge.

21 Reacties

 1. Marion oktober 19, 2015 / 07:09

  Heel mooi! Vooral die broek. Ik hou van die flower power stijl!

  • Kim oktober 20, 2015 / 07:39

   Jaaa, love it! Leuk om te horen Marion. Ben heel benieuwd naar jouw dagelijkse look 🙂

 2. zomersproetje oktober 19, 2015 / 08:25

  Heel leuk! Hou er ook van. Vooral je bloesje!! Mooie plek om foto’s te schieten en inderdaad het zonnetje maakt het geheel af.

 3. Lesley oktober 19, 2015 / 11:29

  Wauw je blouse is gaaf!! en die locatie, prachtig!

 4. Kaylee Roxanne oktober 19, 2015 / 15:06

  Goed dat je voor jezelf hebt gekozen met de locatie, een hele mooie plek en een super leuke outfit! Af en toe jezelf voorop stellen is ook heel belangrijk!

  • Kim oktober 20, 2015 / 07:40

   Dankje Kaylee! Het zit niet helemaal in mijn aard – vooral niet met fotografie- maar het is oh zo belangrijk.

 5. Dina oktober 19, 2015 / 15:58

  Wauw, super mooie foto’s zijn dit! <3

  • Kim oktober 20, 2015 / 07:40

   Dankjewel! Alle eer gaat naar Arno 🙂

 6. Els oktober 19, 2015 / 16:39

  Wat een leuke outfit! Ik vind vooral je tas helemaal top!

 7. Anne-Sterre oktober 19, 2015 / 18:03

  Ik ben verliefd op je outfit, het plaatje klopt helemaal zeker ook in combinatie met de locatie. Mooie foto’s zijn het geworden!

 8. Stephanie oktober 19, 2015 / 19:06

  Wauw wat een gave outfit en de locatie voor je foto’s is ook prachtig! Die flared jeans staat je leuk!

 9. Petra oktober 19, 2015 / 19:17

  wat een heerlijke foto’s, nou die …Vibe heb je zeker goed over laten komen met deze geweldige foto locatie…

 10. debby oktober 20, 2015 / 05:29

  Oh hoe mooi is deze outfit en wat een prachtige foto’s. Ik ben zo verliefd op je broek zeg.

 11. geertruurzaam oktober 20, 2015 / 12:03

  Wat een prachtige locatie en wat een mooi licht!
  Mijn kledingstijl is het niet, maar het staat je goed en straalt uit dat je je er goed in voelt. Leuk om te zien.

 12. Saskia | SASHIONBLOG oktober 24, 2015 / 09:25

  Wat een mooie outfit!! Ik hou van flared jeans 😀 En wat je perfectionisme in de foto’s betreft, dat herken ik wel. Haha! Mijn vriendin wordt soms helemaal gek van me. Super fijn dat jouw vriend wel zo uitgebreid de tijd neemt haha!

  – Saskia
  Saskia | SASHIONBLOG schreef…Some of the worst pictures ever taken of meMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *