I’s my birthday!

Yay! It’s my Birthday! Afgelopen zondag vierde ik het bij mijn moeder thuis en vandaag komen er wat lieve vrienden en familie langs.


(afgelopen zondag)

 

Een rustig dagje waarbij ik ook gewoon tussen de visite door een offerte de deur uit werk en vooruit ga schrijven. Story of my life haha!

Inmiddels ben ik nu dus alweer 28 jaar en wauw, wat voelt dat oud! Het lijkt alsof er een splitsing gaande is. De ene helft van mijn leeftijdsgenoten heeft een huis, kids en een leuke vaste baan. De andere helft zwerft bewust rond over de wereld, kan geen baan vinden of is net voor zichzelf begonnen. Dat was toch even anders dan verwacht!

images-43

En ik? Ik ontdekte onlangs de eerste (meteen ook flinke) rimpels onder mijn ogen. Kwam bijna in een midlife crisis totdat ik mij realiseerde dat ik het toch maar wel even geflikt had. Na 1,5 jaar ziekte een bedrijf starten en mijn hart volgen. Hoe ouder, hoe relaxter je wordt. Is er toch nog iets goeds aan 😉

17 Reacties

  1. Anna mei 11, 2016 / 20:51

    Gefeliciteerd Kim! Hopelijk heb je er van genoten. En wat is het toch fijn en bijzonder dat je nu écht voor je eigen droom gekozen hebt. Mooi <3!
    Anna schreef…Blog love Tuesday | #34My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *