Outfit: Casual chick

Wat ben ik blij! Mijn oude ‘fotograaf’ kwam langs om outfit foto’s te maken. Outfits samenstellen en vervolgens zo foto’s maken dat de kleding mooi uitkomt is een van mijn favoriete dingen die ik doe voor mijn blog. Dit keer ging ik naar het park bij mij in de buurt.

outfit casual chick hair

outfit casual chick wegkijkend

Het was een typische Hollandse zomerdag. Ik droeg mijn nep leren jas van de H&M, blouse van de C&A, jeans van London en slippers van Orange Babies. Op de slippers na is alles van oudere collecties zoals die van afgelopen winter of van een paar jaar geleden. De lipstick die ik draag is Please Me van MAC.

outfit casual chick zonder jas

De tas heb ik zelf gemaakt. In de maand mei ben in begonnen met het volgen van naailessen in een buurthuis. Ik vind het echt onwijs leuk en heb al aardig wat tassen gemaakt. De laatste tijd doe ik het wat rustiger aan vanwege mijn gezondheid maar ondanks dat lukt het me om wekelijks een nieuwe tas te maken. Ik maak tassen van oude stoffen maar upgrade ook oude canvas tasjes door ze te verven en vervolgens te bleken. Express yourself, be unique! Wil je meer tassen zien? Check dan even mijn closetsale via UniekBoetiek.

Wat vinden jullie van deze outfit? En zou jij deze tas dragen?

11 Reacties

 1. Svenja juni 30, 2014 / 07:18

  Gave outfit heb je aan. Ik ben vooral dol op je jasje <3

 2. Jorinda juni 30, 2014 / 10:11

  Echt een leuke outfit =)
  Staat je echt goed !!
  Liefs Jorinda

 3. Vera juni 30, 2014 / 11:09

  Leuke outfit. Vind vooral het blousje erg leuk! X

 4. Lisa juni 30, 2014 / 12:31

  Leuke outfit! Vooral met die slippers, lekker zomers 🙂

 5. Ceetje juni 30, 2014 / 17:04

  Stoer jack en het blousje vind ik ook erg leuk!

 6. Liesbeth juni 30, 2014 / 19:10

  Leuke outfit zeg! Vooral je jasje vind ik heel mooi. Ook gaaf gecombineerd zo, en wat leuk dat je die tas zelf hebt gemaakt! 🙂

  xo Liesbeth

 7. Beautydagboek@gmail.com juli 2, 2014 / 15:30

  Je bikerjack is heel erg tof! En sinds kort heb ik ook de Birkenstock Madrid slippers. Wat een fijne dingen zijn het 🙂

 8. Emma juli 2, 2014 / 19:09

  Leuke outfit! Wat gaaf dat je die tassen zelf maakt, supermooi!
  X Emma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *