Outfit: ‘Let me show you this sweet design’

Een avondje lekker met vriendinnen naar de bios, samen lachen onder het genot van een drankje en popcorn.. daar had ik vorige week wel oor naar! Samen met twee leuke meiden ging ik naar The Other Woman. Echt een aanrader! Maar wat draag je nou op zo’n ladies night?

outfit sweetest design oorbellen met logo

Ik besloot om voor een casual outfit te gaan met een chique touch. Van Sweetest Design kreeg ik deze oorbellen in de vorm van een roosje met bijpassende ring. In de kleur rood en zwart. Het rode setje besloot ik te combineren met mijn rode gelakte pumps. De kleurencombinatie rood, zwart en wit is echt helemaal mijn ding. Bij het bewerken leek het me wel leuk om de outfit foto’s in het zwart wit te doen en de detail foto gekleurd.

outfit sweetest design arm omhoog zwart witoutfit sweetest design face

Bij het bewerken van deze foto zag ik het pas goed..onlangs heb ik een klein ongeluk gehad in het zwembad waar ik in de glijbaan mijn kaak uit de kom schoot en ik een klap op mijn hoofd kreeg. Zoals je op de foto ziet is mijn gebit verschoven en beschadigd. Ik hoop dat ze dit binnenkort kunnen herstellen.

Mijn outfit bestond uit het volgende: bikerjack: H&M / top: tweedehands / Jeans: London / schoenen: tweedehands / sieraden: Sweetest Design / nagellak: Essie Head Mistress

outfit sweetest design ringIk ben erg blij met het setje dat ik gekregen heb. Het leuke aan Sweetest Design is dat alles handgemaakt is én je naast sieraden ook shirts kunt laten bedrukken! Ik heb al eens met de eigenaresse gebrainstormd en er is echt veel mogelijk. Een aanrader als je op zoek bent naar iets unieks voor weinig zoals bijvoorbeeld een kraamkado! Naast de webshop is ze regelmatig te vinden op markten en in de winkel aan de Jonker Fransstraat 65a in Rotterdam.

Liefs,

Kim

11 Reacties

 1. Natiza april 28, 2014 / 07:33

  Wauw mooie outfit zeg! Staat je ook ontzettend goed!

  • vintageandbeauty april 28, 2014 / 07:35

   Dankjewel meid. Leuk om te horen ^^.

 2. Babs april 28, 2014 / 09:39

  Leuke outfit, die rode ring spat er helemaal uit!
  Het is dat je het zegt, maar op de foto zie ik niets aan je kaak, maar jeetje, wat eng, als je zo gevallen bent.. sterkte!

  • vintageandbeauty april 28, 2014 / 10:16

   Dankjewel Babs! Fijn dat het anderen niet zo opvalt! In zwart- wit lijkt het gelukkig ook wat beter 😉

 3. Jorinda april 28, 2014 / 10:49

  Wat een leuke outfit zeg!
  Staat je echt goed =)
  Liefs Jorinda

 4. Anne april 28, 2014 / 12:20

  Leuke outfit en tof dat rode accent!
  Liefs!

 5. Svenja april 29, 2014 / 08:13

  Leuke outfit, en die ring is echt super cute!

 6. Rosanne april 29, 2014 / 08:36

  Hele leuke outfit heb je aan! Die ring vind ik ook erg leuk. liefs x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *