Recap: Outfit of June

De maand juni is bijna voorbij. De hoogste tijd voor een recap van alle outfits die ik aan jullie liet zien. Ik vind het nog steeds super leuk om anderen te laten zien hoe ik oude (vintage/ tweedehands) kleding combineer met de hedendaagse mode en ben dan ook erg benieuwd wat jullie favoriet is. Kijk snel verder!

outfit 50 swimsuit zittend 2

outfit wearing my vinties pants

outfit something blue zijkant

1. Outfit: 50’s girl Swimsuit. Van Suzet kreeg ik dit prachtige badpak en samen met een vriendin maakte ik deze outfit foto’s. Ik vind de kleur nog steeds prachtig.

2. Outfit: Wearing my vinties. Via een vintage verkoop groep kocht ik deze super relaxte high waitsted broek. Hij is heerlijk luchtig en zit perfect. Net even wat anders dan wat je op straat ziet.

3. Outfit: Let’s wear something blue. Ik trok mijn favoriete rok weer uit de kast die ik een jaar geleden kocht en combineerde deze met mijn vintage pumps.

outfit i love summer full

outfit mademoiselle full

outfit lets wear shorts legs

4. Outfit: I love summer! Met Rowan ruilde ik een cameratas en ik ben echt superblij met mijn exemplaar die je kan zien op de foto. De kleding op de foto droeg ik tijdens een dagje scooteren en daarna picknicken in het park.

5. Outfit: Mademoiselle. Nog een favoriet! Deze blouse kocht ik voor een paar euro bij de kringloop en het geeft me een instant Frans gevoel. Ik ben de laatste tijd helemaal weg van de Franse vintage stijl. Check ook het tasje van leer,

6. Outfit: Let’s wear shorts. De laatste outfit van de maand met alweer een nieuw item; mijn shorts van de H&M. Er is bij deze outfit voor mijn gevoel iets helemaal mis gegaan met de camera instelling. Erg jammer want de foto is verder aardig gelukt!

Welke outfit vindt jij het leukste en waarom?

9 Reacties

 1. Jorinda juli 31, 2014 / 06:46

  Super leuke outfits heb je gedragen =)
  Vooral de laatste is echt heel gaaf !!
  Liefs Jorinda

 2. Manon juli 31, 2014 / 06:58

  Leuke outfits, die badpak staat je echt mooi.

 3. (Red) Sonja juli 31, 2014 / 08:33

  Outfit 4 en 5 zijn mijn favorieten, maar je badpak vind ik ook nog steeds prachtig!

 4. Monique juli 31, 2014 / 11:08

  Moet ik er echt een kiezen? Ik vind ze namelijk allemaal leuk! 😀

  • vintageandbeauty juli 31, 2014 / 17:05

   Ah lief <3

 5. Anna augustus 4, 2014 / 19:38

  Ik vind vooral rood je erg mooi staan,
  Leuke outfits verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *