Retro, retro, in my home!

Maandag ging ik weer op jacht naar wol. Ik ben de laatste tijd enorm aan het breien geslagen en heb al aardig wat babymutsjes en vanaf deze week ook kindermutsen in opdracht gemaakt. Omdat mijn voorraad op is en ik ontdekt heb dat wol shoppen ook erg leuk kan zijn (serieus het is best lastig om dik wol te vinden in een mooie kleur) was ik zo een uur zoet! Ondertussen kwam ik bij de Wibra deze gave retro items tegen. Wat is Wibra toch ook een top winkel voor retro hebbedingetjes!

retro wibra blikretro wibra radioIk vond er een blikje waar je sigaretten in kan bewaren met mooie pin up dames erop en de tekst: I’m looking for an millionaire’. Daarna zag ik wat leuke metalen bordjes voor aan de muur, lege retro melkflessen en en hele gave radio. Het is dat ik al een radio heb en het zonde vind om een andere aan te schaffen anders had ik deze zeker aangeschaft!

retro wibra blikjes

Voor wie nu heel benieuwd is hoe mijn huis eruitziet: mijn meubels zijn bijna allemaal tweedehands en vintage. Ik hou van oude details in huis zoals mijn antieke bed dat van mijn grootouders is geweest en combineer dit met veel retro dingetjes zoals een oude broodtrommel en Brabantia fluitketel. De kleuren zijn vooral grijs, wit en bloesem (paars) en met gekke items zoals dus mijn retro oranje kleurige fluitketel. Ik hou d’r wel van.

Zouden jullie een keer wat foto’s van mijn huisje willen zien?

Liefs,

Kim

Doe jij al mee aan mijn winactie? As. vrijdag maak ik de winnaar bekend!

17 Reacties

 1. Danielle februari 12, 2014 / 08:34

  Wat cool! En natuurlijk willen we die foto’s zien, leuk!

 2. Rowan - Rebels maar Romantisch februari 12, 2014 / 09:03

  Ah cute dat radiootje! Wat tof zeg dat je een antiek bed hebt dat nog van je grootouders is geweest! Ik wil ook zo graag een antiek bed, maar zover krijg ik mijn vriend helaas niet.. 😉
  xx

  • vintageandbeauty februari 12, 2014 / 20:46

   Oh das lastig! Mijn voordeel is dat ik hem tijdens het verhuizen, toen ik vrijgezel was (nja ben ik nu weer haha), niemand had die tegen kon stemmen! Nadeel is wel dat het bed 1.80 bij 1.10 is..

 3. Lydia februari 12, 2014 / 09:33

  Hallo,
  De Xenos heeft ook hele leuke retro blikken! Ook weckflessen trouwens met van die rood/wit geblokte doekjes om de deksels.
  Ook leuk!

  • vintageandbeauty februari 12, 2014 / 20:45

   Thnx voor de tip Lydia! Wat leuk dat je mijn blog nog steeds volgt!

 4. Tamara februari 12, 2014 / 09:40

  Jaaaa wibra kan hele leuke dingen hebben! Spring zo nu en dan ook wel eens naar binnen hoor hihi!
  En idd, breien gaat je erg goed af hoor, mutje voor ons wondertje in wording is hartstikke leuk gemaakt!! Zeeman heeft ook vaak leuke wol!
  Ben zeker wel nieuwsgierig naar je huisstijl 😀 xxx

  • vintageandbeauty februari 12, 2014 / 20:45

   Graag gedaan lieve Tamara ^^

 5. Mijke februari 12, 2014 / 18:32

  Ja dat zou ik graag een keer willen zien!

 6. Ceetje februari 12, 2014 / 19:27

  Wat een coole dingen! Ik ben zeker benieuwd naar je huis 🙂 Ik heb zelf ook wat retro dingen thuis. Heb zelfs een wit oranje haardroogkap omgebouwd tot lamp 🙂

  • vintageandbeauty februari 12, 2014 / 19:33

   Wat gaaf!

  • vintageandbeauty februari 12, 2014 / 20:44

   Wat tof zeg! Heb je een foto?

 7. Birte februari 12, 2014 / 20:19

  Laat die foto’s van je huis maar komen. Ik ben benieuwd!

  • vintageandbeauty februari 12, 2014 / 20:44

   Leuk dat je er benieuwd naar bent! Ik gooi het zondag online ^^

 8. lee februari 13, 2014 / 13:12

  hoe modern of niet-retro mijn huis uit gaat zien, ik moet en zal een rode retro koffie apparaat kopen! Zo’n eentje wat je bij de horica ziet, maar dan in een ini mini versie en rood. Cute !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *