‘What do you think of my new hairstyle?’

Afgelopen donderdag was ik bij mijn vriend en nadat we een heerlijk broodje haalden bij de Subways liepen we terug naar zijn huis langs SuperCuts (inderdaad die naam haha). Mijn oog viel gelijk op het raam waarop stond dat je voor maar 9,95 euro je haar kon laten verven! Dit wou ik ook! Na het eten van mijn broodje besloot ik direct te gaan en ging ik in overleg met de dames want ik wou mijn haar anders maar hoe? Geen idee! We besloten mijn haar onder mijn pony en aan de zijkanten paars te verven en de rest van mijn haar donkerbruin. De puntjes gingen eraf en mijn pony werd recht. Het advies om mijn haar kort te knippen en op te scheren heb ik laten gaan want ook al heb ik het lef er wel voor, ik heb mijn haar nog nooit zo lang gehad!

nieuw kapsel super cuts

Na 1,5 uur vol met kletsen, een tas met gratis samples en een nieuwe look later stond ik weer buiten. Op instagram zagen sommigen mijn nieuwe look al voorbijkomen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden 🙂

Liefs,

Kim

Win a vintage beautycase + goodies!

9 Reacties

 1. Kirsten december 13, 2013 / 18:29

  Staat je leuk die rechte pony! Heb je het ook donkerder geverfd of lijkt dat alleen maar?

  • vintageandbeauty december 13, 2013 / 18:35

   Dankje! Ik had mijn haar eerst donkerbruin/ rood en het is nu inderdaad een stuk donkerder! In het licht kun je het paars iets beter zien 🙂

  • vintageandbeauty december 14, 2013 / 08:35

   Dankjewel Manon!

  • vintageandbeauty december 14, 2013 / 08:35

   Dankjewel 🙂 Dat vond ik dus ook, benieuwd hoelang de verf goed blijft 😉

 2. bet365 december 24, 2013 / 03:49

  Great write-up, I am normal visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *