3x inspirerende vintage looks

Girls gotta love vintage! Vintage blijft ook dit najaar enorm trendy en dat is natuurlijk niet zonder reden. Als vintage- junkie weet ik als geen ander de voordelen van een uniek exemplaartje in je kast. Je draagt iets unieks, de kwaliteit is beter… oh ik kan wel 1001 redenen bedenken maar daar ga ik je op de maandag ochtend niet mee lastig vallen. Vandaag wil ik de week aftrappen met een fijne dosis inspiratie. Scroll lekker verder!

OMG.. echt wat hou ik van deze stijl. De foto’s zijn zo mooi, 70s en de belichting is gewoon perfect. Ik wou dat ik zulke mooie foto’s had van mijn outfits. Jaloers? Nope, maar ik heb hier zeker bewondering voor!

Olivia heeft niet alleen een prachtige naam, haar foto’s zijn zeker het bekijken waard! Haar stijl is net zoals die van mij eclectisch. Het verschilt per dag. In mijn ogen, logisch, want ik ben elke dag ook in een andere moodswing.

Deze prachtige 23 jarige dame uit Indonesia doet niet aan bovenstaande meiden onder. Haar manier van poseren spreekt mij erg aan. Daarnaast vind ik de combinatie van haar boots en boho vintage jurk erg gaaf. Dit zou ik zeker ook dragen!

Valt mijn enthousiasme je al op haha? Ik ben echt helemaal weg van de fotografie en poseer skills van deze dames. Hier kan ik zeker nog wat van leren. Het was al een lange tijd geleden dat ik op LOOKBOOK inspiratie op ging doen en ik heb de smaak weer goed te pakken.

Wat vindt jij van deze vintage looks?

10 Reacties

 1. sunny mama november 9, 2015 / 07:46

  Die laatste outfit is misschien wel wat koud voor deze tijd van het jaar! 😉
  Nee serieus, ik vind die combinatie van de bruine rok met de donkerblauwe blouse heel mooi. Van dat jasje (met die franjes) houd ik dan weer minder.
  sunny mama schreef…HOE NEDERLANDERS SINTERKLAAS VIERENMy Profile

 2. Petra november 9, 2015 / 19:29

  Ik vind het erg leuk om te zien, al deze looks…maar die dame uit indonesie, die weet mij echt te vangen met haar uitstraling in de jurk…fantastisch om naar te kijken
  Petra schreef…Monday manicure: Rain …My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *